Επιπλέον ημερομηνία για τους Blind Guardian στην Αθήνα

Το γερμανικό μέταλ band επισκέπτεται την Ελλάδα, ανακοίνωσε μετά το sold out και δεύτερη συναυλία στον καινούργιο χώρο "Floyd".

Blind Guardian

Οι εμβληματικοί Blind Guardian έρχονται ξανά στην Αθήνα και η ανταπόκριση του κοινού είναι, για άλλη μία φορά, εντυπωσιακή. Η συναυλία του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, είναι πλέον sold-out οπότε, λόγω της μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια, το θρυλικό metal συγκρότημα από τη Γερμανία θα εμφανιστεί και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο Floyd, το νέο μουσικό venue στο κέντρο της πόλης, στον ολοκληρωτικά αναμορφωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 117Η προπώληση για την Παρασκευή ξεκινάει άμεσα, με τη τιμή να κυμαίνεται στα 45 ευρώ.

Blind Guardian

Μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, όπου είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ολόκληρο το αξεπέραστο "Somewhere Far Beyond”, οι Blind Guardian επιστρέφουν στο πλαίσιο της The God Machine Tour 2023, για να παρουσιάσουν τον αριστουργηματικό νέο δίσκο τους, μαζί με όλα τα κλασικά τους τραγούδια.

Blind Guardian

Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε - Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρη σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων ("Tales From The Twilight World”, "Somewhere Far Beyond”, "Imaginations From The Other Side” και "Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.

Blind Guardian

Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο "The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. 

Προπώληση μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.