Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας γεμίζει το νησί με τζαζ μελωδίες

Συναυλίες, μουσικά σύνολα και θεατρικές παραστάσεις συνθέτουν το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας.

28η Οκτωβρίου στην Κέρκυρα με το «Cosmorama»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζει τρεις Jazz συναυλίες, των μουσικών σχημάτων Modes n’ moods  (8/9 - Κήπος του Λαού), 7 Mile Limit (9/9 - Κήπος του Λαού) και Pablo Held Trio (23/9 - Δημ. Θέατρο Κέρκυρας), δύο πρωινές δράσεις με jazz μουσικές, ανοιχτές στο κοινό, με τη συμμετοχή φοιτητών (23/9 & 24/9 - Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας), καθώς και την Θεατρική παράσταση "Λάμπρος του Σολωμού" της θεατρικής ομάδας των τελειόφοιτων σπουδαστών της Δραματικής και Μουσικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (14/9 - Δημ. Θέατρο Κέρκυρας).

Κέρκυρα

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο

Modes n’ moods
Jazz συναυλία
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023
Corfu International Festival,
Κήπος του Λαού
Ώρα: 21.00

 

7 Mile Limit
Jazz Συναυλία
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023
Corfu International Festival,
Κήπος του Λαού
Ώρα έναρξης: 21:00

 

Λάμπρος του Σολωμού
Θεατρική παράσταση
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023
Corfu International Festival
Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
Ώρα έναρξης: 21:00

 

Pablo Held Trio
Jazz Συναυλία
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Corfu International Festival
Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
Ώρα έναρξης: 20:30

 

OPEN CITY JAZZ
23 Σεπτεμβρίου, 12:00
Αποστόλης Τσιανάκας, Ηλίας Γομάτος,
Παναγιώτης Μυρογιάννης
Πλατεία Βραχλιώτη
Ώρα έναρξης: 12:00

 

OPEN CITY JAZZ
24 Σεπτεμβρίου, 12:00
Κορινα Φραγκουλοπούλου, Λαμπρος Ψωμάς,
Γιώργος Μουστάκας
Πλατεία Βραχλιώτη
Ώρα έναρξης: 12:00

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο

Decius: Διονυσιακό dance ξεφάντωμα σ' ένα κατάμεστο 'An Club'

Σαν άλλος αυτοκράτορας Δέκιος της Ρώμης, το βρετανικό supergroup ήρθε, είδε και κατέκτησε, με εκατοντάδες Αθηναίους να λικνίζονται ασταμάτητα στους ρυθμούς του.