Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο

Τα open air συναυλιακά ραντεβού στη σκιά της Ακρόπολης συνεχίζονται τους επόμενους μήνες με αμείωτο ενδιαφέρον και σημαντικούς καλεσμένους.

Ηρώδειο © Dimitris Sakalakis

Πολυάριθμες συναυλίες για όλα τα γούστα, που θα ομορφύνουν τις φθινοπωρινές μας βραδιές, έρχονται στο Ηρώδειο τους επόμενους μήνες. Ένα μουσικό κράμα που περιλαμβάνει από μια βραδιά αφιερωμένη στο Ρεμπέτικο, γκαλά όπερας, τζαζ συναυλίες μέχρι και μια classic rock γιορτή πρόκειται να μας απολαύσουμε στη σκιά της Ακρόπολης το ερχόμενο φθινόπωρο, με καλεσμένους επί σκηνής μερικά από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα μουσικά ονόματα. 

Όπερα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας

μαρια καλλας

Ο πολιτιστικός οργανισμός "Λυκόφως" τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας παρουσιάζει στις 28 και 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο την ιστορική όπερα "Νόρμα" του αγαπημένου συνθέτη της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο Βιντσέντζο Μπελίνι, σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ και διεύθυνση ορχήστρας Eugene Kohn. Η παράσταση όπερας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστε Επίσης

Την καλλιτεχνική ομάδα συμπληρώνουν η σπουδαία χορογράφος Έρση Πήττα και ο κορυφαίος Έλληνας σκηνογράφος και ενδυματολόγος Γιάννης Μετζικώφ και ο σκηνογράφος David Negrin. Συμμετέχει επίσης η Μεικτή Χορωδία "Fons Musicalis" υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα.

Σταύρος Ξαρχάκος: Ρεμπέτικο 40 χρόνια μετά

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 3

Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες, θα μετατρέψει το Ηρώδειο στις 3 Σεπτεμβρίου σε ρεμπέτικο πάλκο και μας μεταφέρει τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών της ταινίας-ορόσημο "Ρεμπέτικο", που φέτος κλείνει 40 χρόνια. Ο δίσκος "Ρεμπέτικο" από τότε γνώρισε πολλές επανακυκλοφορίες και τεράστια αποδοχή, πούλησε περισσότερα από 250.000 αντίτυπα και έδωσε νέα ώθηση στο ρεμπέτικο.

Με μουσικούς του σήμερα και τη σημερινή μουσική ματιά του Σταύρου Ξαρχάκου πάνω στο ιστορικό αυτό έργο του μας αποκαλύπτουν πώς 40 χρόνια μετά, το έργο αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται, να πρωτοπορεί και να εκφράζει τα μύχια της ανθρώπινης ψυχής.

Χατζηνάσιος και Κορκολής "Πάλι μαζί"

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 4

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Στέφανος Κορκολής συναντιώνται πάλι μαζί στην σκηνή και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο στις 5 Σεπτεμβρίου για μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα ερμηνεύσει τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα και ο Στέφανος Κορκολής θα ερμηνεύσει ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.

Θα συμμετέχει επίσης η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη, μαζί με τους καταξιωμένους τραγουδιστές: Σοφία Μανουσάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη και Άντα Αθανασοπούλου. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα ενίσχυσει την κοινωφελή δράσης της Axion Hellas στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Η Άννα Βίσση γιορτάζει 50 χρόνια δισκογραφίας

Άννα Βίσση
© Θάνος Λαΐνας

Η Άννα Βίσση, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου η ώρα 9 μ.μ., σε μία συναυλία - σταθμό, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), η οποία προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.  

Σε αυτή τη μαγική βραδιά θα την συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής "Φιλαρμόνια" υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Ελληνοτουρκικά ακούσματα για τη συνύπραξη των λαών

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 6

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και ο Τούρκος συνθέτης Ζυλφύ Λιβανελί ενώνουν τις φωνές τους για μία μοναδική συναυλία και τραγουδούν για την αλληλεγγύη και την ειρηνική συνύπραξη των λαών στους πρόποδες της Ακρόπολης, στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ., με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Görkem Ezgi Yildirim. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συμπράξει σε δεκάδες συναυλίες ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι η μουσική και τα τραγούδια εμπνέουν και φέρνουν πιο κοντά τους λαούς.

Διαβάστε Επίσης

Το πρόγραμμα της συναυλίας συμπληρώνεται από τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος μαζί με τον Λιβανελί -στα τέλη της δεκαετίας του ’80- δημιούργησαν την Επιτροπή Ελληνοτουρκικής Φιλίας για την περαιτέρω προσέγγιση των δύο λαών.

Για εισιτήρια εδώ.

Ο "μουσικός" Woody Allen αποχαιρετά το ελληνικό κοινό

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 8

Ο μεγάλος σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας και μουσικός Γούντι Άλεν, αποχαιρετά το ελληνικό κοινό σε μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο με τη συνοδεία της διάσημης "New Orleans Jazz Band" με μαέστρο Conal Fowkes, στις 9 Σεπτεμβρίου η ώρα 9 μ.μ. Κατά την τελευταία του περιοδεία στην Ευρώπη, ο Γούντι Άλεν θα μας συστηθεί για μία τελευταία φορά με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού σολίστα, παίζοντας μία αυθεντική classic jazz της Νέας Ορλεάνης, γλυκιά και νοσταλγική, χαρούμενη και θλιμμένη συνάμα, όπως ακριβώς και οι ταινίες του.

Διαβάστε Επίσης

Η New Orleans Jazz Band είναι οι Κόναλ Φόουλκς (Conal Fowkes) στο πιάνο, ο Σάιμον Γουέτενχολ (Simon Wettenhall) στην τρομπέτα, ο Τζέρι Ζίγκμοντ (Jerry Zigmont) στο τρομπόνι, ο Κέβιν Ντορν (Kevin Dorn) στη ντραμς, ο Μπράιαν Ναλέπκα (Brian Nalepka) στο μπάσο και στο μπάντζο ο Τζος Νταν (Josh Dunn).

Για εισιτήρια εδώ.

"Οι παρέες γράφουν ιστορία" με τις Melisses

Melisses

Συναυλία αφιερωμένη στις "παρέες που γράφουν ιστορία" θα πραγματοποιήσουν οι Melisses στο Ηρώδειο στις 12 Σεπτεμβρίου η ώρα 9 μ.μ., για τη στήριξη των παιδιών της Ένωσης "Μαζί για το παιδί". Ο Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογέννης και Θάνος Λαΐτσας θα παίξουν μερικά από τα πιο διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων και θα μας θυμίσουν θρυλικά τραγούδια που συμβολίζουν τη δύναμη της ομάδας, ενώ παράλληλα θα παίξουν και μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία .

Από τη μουσική παρέα βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο Πασχάλης από τους Olympians, ο Μπάμπης Στόκας από τους Πυξ Λαξ και ο Κώστας Τουρνάς από τους Poll. Στην παρέα θα βρίσκεται επίσης και η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αντώνης Ρέμος και Michael Bolton

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον πολυβραβευμένο τραγουδιστή Michael Bolton "Κάτω από την Ακρόπολη" στις 13 Σεπτεμβρίου σε μια μοναδική συναυλία, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Ο Bolton γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.

 Οι Gregorian σε μια μυσταγωγική βραδιά

Gregorian

Το γερμανικό συγκρότημα Gregorian επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από χρόνια για δύο συναυλίες στο Ηρώδειο, στις 14 και 16 Σεπτεμβρίου ώρα 9 μ.μ. Οι Gregorian αποτελούνται από 8 τραγουδιστές, 2 τραγουδίστριες και συνοδεύονται από εξαμελές μουσικό συγκρότημα. Όλοι τους με κλασική μουσική εκπαίδευση, ντυμένοι με υπέροχες βελούδινες στολές μοναχών σχεδιασμένες σε πανέμορφα χρώματα δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με φωτιστικά εφέ, προβολές και ειδικά εφέ με καθρέφτες, ομίχλη, καπνό, κεριά και άλλες εκπλήξεις, που εκστασιάζουν το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους οι Gregorian αποθεώθηκαν, ηχογραφώντας πάνω από 200 τραγούδια σε 11 CDs – χρυσά και πλατινένια – και 6 DVDs, πουλώντας πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 16 χώρες γνωρίζοντας την αποδοχή από το κοινό όλων των ηλικιών και τάσεων.

Για εισιτήρια εδώ.

Γκαλά όπερας αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας

Διαβάστε Επίσης

Το επετειακό πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας κορυφώνεται με ένα μεγάλο Γκαλά Όπερας με τίτλο "Η Κάλλας στο Ηρώδειο" στις 16 Σεπτεμβρίου. Τέσσερις διακεκριμένες υψίφωνοι με διεθνή καταξίωση, οι Άννα Πιρότσι, Κάθριν Φόστερ, Βασιλική Καραγιάννη και Νίνα Μινασιάν, θα ερμηνεύσουν τις άριες εκείνες που η Κάλλας σημάδεψε με την ερμηνεία της στις ιστορικές εμφανίσεις της στο Ηρώδειο το 1944 και το 1957. Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα διευθύνει ο Φιλίπ Ωγκέν.

"Γυναίκες της Μεσογείου" από την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 15

Η πολυβραβευμένη συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο μαζί με πέντε κορυφαίες φωνές της Μεσογείου ένα ταξιδιάρικο μουσικό πρόγραμμα στις 19 Σεπτεμβρίου η ώρα 9 μ.μ. Στην σκηνή θα μας παρουσιάσει πέντε εξαίσιες φωνές, όπως η απαράμιλλη  Gülseven Medar στα Τουρκικά, η μοναδική Ana Alcaide στα Ισπανικά, η σπουδαία Mor Karbasi στα Εβραϊκά, η πολυτάλαντη Mira Wagih στα Αραβικά και η περίφημη Souad Massi στα Γαλλικά, που είναι και μία από τις πλέον εμβληματικές φωνές της world μουσικής παγκοσμίως.

Διαβάστε Επίσης

Τα τραγούδια που θα  ερμηνευτούν έχουν γραφτεί σε πέντε διαφορετικές γλώσσες από σπουδαίους και καταξιωμένους στιχουργούς όπως οι: Άρης Δαβαράκης, Ραββίνος Γκαμπριέλ Νεγρίν, Αγαθή Δημητρούκα,Cagan Irmak,Γιάννης Μελαχροινούδης  & Dilek Koc.

Για εισιτήρια εδώ.

Συμφωνική συναυλία με αριστουργήματα του Μότσαρτ

Η συμφωνική ορχήστρα της Εθνικής Πολωνικής Όπερας της Βαρσοβίας παρουσιάζει στο Ηρώδειο στις 24 Σεπτεμβρίου τα κορυφαία αριστουργήματα και εμβληματικά έργα του πιο ιδιοφυή συνθέτη όλων των εποχών, του Wolfgang Amadeus Mozart. Θα συμμετέχουν οι Xορωδίες της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Παπαπέτρου και των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή. Το διάσημο και οικουμενικά αναγνωρισμένο έργο, θα διευθύνει ο αρχιμουσικός και καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Όπερας της Βαρσοβίας Maestro Patrick Fournillier.

To παγκοσίως γνωστό και αγαπητό στο κοινό Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 20, K.466 του Mozart, είναι οικουμενικά αναγνωρισμένο για την τελειότητα του στην προσέγγιση του "τραγικού" και του "θείου" της ανθρώπινης ψυχής, το οποίο θα ερμηνεύσει η σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου. Επιπλέον θα υπάρξει φιλανθρωπικός σκοπός.

Για εισιτήρια εδώ.

Χρήστος Λεοντής "60 χρόνια μαζί"

Χρήστος Λεοντής

Διαβάστε Επίσης

Ο Χρήστος Λεοντής θα ξαναβρεθεί στη σκηνή στο Ηρώδειο, στις 26 Σεπτεμβρίου η ώρα 8.30 μμ., έπειτα από 60 χρόνια από την πρώτη του συναυλία του με τον Μίκη Θεοδωράκη το 1963, σε μία παράσταση που θα ανατρέξει σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της μουσικής του πορείας. Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι χορωδίες Ambitus (διδασκαλία Κατερίνα Βασιλικού) και των Δήμων Κηφισιάς & Βύρωνα (διδασκαλία Θανάσης Αρβανίτης) και θα ερμηνεύουν οι Μίλτος Πασχαλίδης - Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Τριανταφυλλίδης - Ηρώ Σαΐα, Ιωάννα Φόρτη - Αγγελική Τουμπανάκη, Έκτακτη συμμετοχή: Maria del Mar Bonet, Σταμάτης Κραουνάκης. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο "Σπίτι του ηθοποιού" για την ενίσχυση των σκοπών του.

Τρεις θρυλικές rock φωνές, για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Dave Evans

Διαβάστε Επίσης

Οι συναυλίες του Classic Rock επιστρέφουν για 7η χρονιά φέτος στο Ηρώδειο με τους Dave Evans - πρώτο τραγουδιστή και συν-ιδρυτή τoυ θρυλικού συγκροτήματος ΑC/DC, Justin Hayward – η αυθεντική αξεπέραστη φωνή των Moody Blues και Maggie Reilly - η κεντρική φωνή της μπάντας του Mike Oldfield, οι οποίοι για πρώτη φορά θα μας χαρίσουν ένα ροκ μαγικό ταξίδι κάτω από την Ακρόπολη με τη δυναμική της ηλεκτρικής μπάντας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας αναλαμβάνει ο Νίκος Χαλιάσας με τους Κωνσταντίνο Δαμόπουλο στα πλήκτρα, Θοδωρή Καλαντζάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, Λουκά Καλαντζάκο στα ντραμς, Γιώργο Φακανά στο μπάσο.

Αφιέρωμα στον "σερ" Γρηγόρη Μπιθικώτση

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο - εικόνα 21

Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στην γνήσια και αξεπέραστη φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση που σημάδεψε την ιστορία της Ελλάδας επιστρέφει στο Ηρώδειο από το Μελωδία 99.2, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στις 4 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ. Στην συναυλία ερμηνεύουν επίσης η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιάννης Διονυσίου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μπάμπης Στόκας και η Ασπασία Στρατηγού με τη συμμετοχή του φωνητικού συνόλου "Ρυθμός".

Ο Μπιθικώτσης πέραν από τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Μίκυς Θεωδωράκης και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο ίδιος έγραψε περισσότερα από 200 τραγούδια, πολλά από τα οποία ερμήνευσε.

Σταμάτης Σπανουδάκης - "Για τον Αλέξανδρο"

Μετά από 28 χρόνια θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης με τη συνοδεία κλαρίνου από τον Βασίλη Σαλέα στο Ηρώδειο, για μία συναυλία αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Μακεδόνα, στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. Στην επιμέλεια της ορχήστρας και στα πλήκτρα θα είναι ο Ντίνος Γεωργούντζος, στο βιολί η Έλενα Kiseleva και ο Σταμάτης Σαλέας, στο βιολοντσέλο ο Δημήτρης Κοτταρίδης, στο πιάνο ο Γιώργο Κοντοβάς, στο κοντραμπάσο ο Νίκος Χατζόπουλος, στα ντραμς ο Πάνος Κατσικιώτης, στα κρουστά ο Τάκης Βασιλείου, στην τρομπέτα ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τη στήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία", η οποία προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS), μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής ομάδας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.