Ραντεβού με την Μαρία Παπαγεωργίου στον Κήπο του Μεγάρου

Η ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την εξαιρετική μπάντα της σε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Μαρία Παπαγεωργίου

Μετά την πρώτη βραδιά της στον Κήπο, τον Ιούλιο του 2019, η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει φέτος στην υπαίθρια σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9 μ.μ., με την καινούργια συναυλία της που τιτλοφορείται "Γέμισε ο κήπος με πουλιά". Ύστερα από έναν επιτυχημένο χειμώνα, με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της και τραγούδια που έχουν ήδη κατακτήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες, η συναρπαστική ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την εξαιρετική μπάντα της, μεταφέρει το πάθος και τη συγκίνηση της ερμηνείας της σε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Μαρία Παπαγεωργίου

Στο φετινό μουσικό ταξίδι της στον Κήπο τη συντροφεύουν ο Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), ο Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), ο Γιώργος Ντάνης (μπάσο) και η Werra Kijewska (τσέλο). Μαζί της επί σκηνής, η Ειρήνη Ζούτσου και η Αιμιλία Παπαπέτρου (φωνητικά). 

Τιμές εισιτηρίων: 15 €

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής - Κήπος

Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Katatonia, Οι μελαγχολικοί Σουηδοί "βασιλιάδες" του metal ,επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι Katatonia, Οι μελαγχολικοί Σουηδοί "βασιλιάδες" του metal ,επιστρέφουν στην Αθήνα την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Floyd Live Music Venue.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
22/12/2025

Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Ashes of Ares, στις 10 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Μια βραδιά που συμπυκνώνει την ιστορία και το παρόν του heavy metal.

Thievery Corporation, The Wailers και BALTHVS, στην Πλατεία Νερού.

Οι σύγχρονες, ηλεκτρονικές και ρυθμικές εκφάνσεις της παγκόσμιας σκηνής συναντούν τη διαχρονική μουσική κληρονομιά του Bob Marley.

Οι χριστουγεννιάτικες συναυλίες που θα δούμε στην Αθήνα

Με την πόλη να βρίσκεται σε τροχιά εορτών, μπαίνουν πια και οι τελευταίες πινελιές στο μουσικό πρόγραμμα που θα συνοδέψει τα στολίδια και τα λαμπιόνια της φετινής σεζόν.

Καστ αστέρων για την αναβίωση της "Τόσκας" του Πετρόπουλου στη Λυρική – Ρεσιτάλ Γκεόργκιου για τα 25 χρόνια του Μεγάρου της Θεσσαλονίκης

Σημαντικά λυρικά γεγονότα παρείχαν την ευκαιρία να "σμίξουν" ξανά μετά από χρόνια -έστω… εξ αποστάσεως- στην Εθνική Λυρική Σκηνή και το Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ο τενόρος Ρομπέρτο Αλάνια και η υψίφωνος Άντζελα Γκεόργκιου, το το μέχρι πρότινος διασημότερο ζευγάρι της όπερας.

Τι ξέρουμε έως τώρα για το Heavy Psych Sounds Fest 2026

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του line-up για το Heavy Psych Sounds Fest 2026, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 3 και 4 Απριλίου 2026.