Ραντεβού με την Μαρία Παπαγεωργίου στον Κήπο του Μεγάρου

Η ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την εξαιρετική μπάντα της σε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Μαρία Παπαγεωργίου

Μετά την πρώτη βραδιά της στον Κήπο, τον Ιούλιο του 2019, η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει φέτος στην υπαίθρια σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9 μ.μ., με την καινούργια συναυλία της που τιτλοφορείται "Γέμισε ο κήπος με πουλιά". Ύστερα από έναν επιτυχημένο χειμώνα, με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της και τραγούδια που έχουν ήδη κατακτήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες, η συναρπαστική ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από την εξαιρετική μπάντα της, μεταφέρει το πάθος και τη συγκίνηση της ερμηνείας της σε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά στέκια της πόλης.

Μαρία Παπαγεωργίου

Στο φετινό μουσικό ταξίδι της στον Κήπο τη συντροφεύουν ο Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), ο Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), ο Γιώργος Ντάνης (μπάσο) και η Werra Kijewska (τσέλο). Μαζί της επί σκηνής, η Ειρήνη Ζούτσου και η Αιμιλία Παπαπέτρου (φωνητικά). 

Τιμές εισιτηρίων: 15 €

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής - Κήπος

Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο Κύτταρο μαζί με την παρέα του

Ένα μουσικό threesome που ανυπομονεί να γίνει κοινότητα, κάθε Σάββατο για λίγες μόνο παραστάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
10/12/2025

Η Μελίνα Μαβίδου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας

Η ανερχόμενη μουσικός ξεσηκώνει "το Πατάρι" μ' ένα εκρηκτικό live στις 12 Δεκεμβρίου.

Greg Foat: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, είναι ότι έγινα πατέρας"

Πολυγραφότατος και συζητημένος πιανίστας στο βρετανικό τζαζ στερέωμα, έρχεται για συναυλία στην Αθήνα (Παρασκευή 12/12, στο "Gazarte"). Με την ευκαιρία, λοιπόν, μας ξεναγεί στον δημιουργικό του κόσμο, ενώ μας ανακοινώνει κι έναν καινούριο δίσκο, ηχογραφημένο στη Σάμο.

Patti Smith Quartet: Η ιέρεια της ροκ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο ζωντανός θρύλος της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά.

Δισκοκριτική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος απέναντι στο "Ροκ Του Μέλλοντός Μας"

Ο Ορέστης Πλακίδης δίνει μικρόφωνο στην Klavdia, στον Φώτη Σιώτα, στον Πάνο Μουζουράκη (και σε αρκετούς ακόμα) και προσπαθεί να φανταστεί τη σπουδαία κληρονομιά του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού με όρους του σήμερα και του αύριο. Όμως η μάχη αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.