Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει τους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, "θα δοθεί -νότα τη νότα- η μάχη για το δικαίωμα στο όνειρο", όπως αναφέρει ο τραγουδοποιός. Από την Αθήνα θα περάσει τηνΤετάρτη 21 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ριζούπολης.

Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσουν η Alkyone, ο Γιάννης Λίταινας και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και οι μουσικοί Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, και Κωσταντής Πιστιόλης.

Οι στάσεις της περιοδείας

  • Σάββατο 3/6 Καλάβρυτα, Helmos Mountain Festival
  • Σάββατο 10/6 Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
  • Δευτέρα 12/6 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης
  • Τετάρτη 21/6 Αθήνα, Γήπεδο Ριζούπολης
  • Παρασκευή 23/6 Κρήτη, Matala Beach Festival
  • Τρίτη 27/6 Πάτρα, "Royal Theater"
  • Τετάρτη 28/6 Ιωάννινα, Θέατρο Ε.Η.Μ (Φρόντζου)
  • Παρασκευή 30/6 Λευκωσία, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ένα special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

O εμβληματικός Αμερικανός τραγουδοποιός, με τη μαγευτική φωνή και με μια καριέρα που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, έρχεται στην Αθήνα.

01/12/2025

Το παζάρι δίσκων του "An club" είναι ξανά εδώ για το καθιερωμένο ραντεβού

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν μουσικές από special dj sets.

Δισκοκριτική: Ο Bad Bunny σαρώνει περισσότερο κι απ' τη Rosalía. Αλλά σημαίνει κάτι αυτό;

Το "Debí Tirar Más Fotos" έχει παιχτεί πάνω από 1 δις φορές στο Spotify, το ομότιτλο άλμπουμ γράφει ιστορία στην ισπανόφωνη πλευρά του πλανήτη, ενώ η Δύση αντιμετωπίζει τον Πορτορικάνο (τ)ράπερ ως έναν από τους πιο χαρισματικούς αστέρες του 21ου αιώνα.

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται γεμάτο διαφορετικές μουσικές διαδρομές και τις πρώτες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Florence & Τhe Machine headliners της πρώτης μέρας του EJEKT 2026

H ιέρεια της σύγχρονης βρετανικής μουσικής μόλις κυκλοφόρησε τον έκτο δίσκο της, "Everybody Scream".

Η Βερόνικα Δαβάκη στην ιστορική Απανεμιά

Η ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει από ρεμπέτικ και λαϊκά έως νέο κύμα αλλά και κομμάτια της δικής της δισκογραφίας, πλάι στους Βασίλη Κορακάκη και Δημήτρη Σίντο.