Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει τους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, "θα δοθεί -νότα τη νότα- η μάχη για το δικαίωμα στο όνειρο", όπως αναφέρει ο τραγουδοποιός. Από την Αθήνα θα περάσει τηνΤετάρτη 21 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ριζούπολης.

Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσουν η Alkyone, ο Γιάννης Λίταινας και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και οι μουσικοί Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, και Κωσταντής Πιστιόλης.

Οι στάσεις της περιοδείας

  • Σάββατο 3/6 Καλάβρυτα, Helmos Mountain Festival
  • Σάββατο 10/6 Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
  • Δευτέρα 12/6 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης
  • Τετάρτη 21/6 Αθήνα, Γήπεδο Ριζούπολης
  • Παρασκευή 23/6 Κρήτη, Matala Beach Festival
  • Τρίτη 27/6 Πάτρα, "Royal Theater"
  • Τετάρτη 28/6 Ιωάννινα, Θέατρο Ε.Η.Μ (Φρόντζου)
  • Παρασκευή 30/6 Λευκωσία, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμη

Και πιστεύει ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, πιθανότατα, δεν οδηγεί πουθενά. Μιλά για την πορεία της στο 'α'.

"Μένουμε πάντα παιδιά" με το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ στο Θέατρο Παλλάς

Στις 18 Φεβρουαρίου θα στηθεί από τους Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκης Τζορντανέλλι ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στα '60s, ’70s και ’80s.

Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδά "Πριν σβήσουν τα φώτα"

Μια μυσταγωγική συναυλία κάτω από το χαμηλό φως στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου με τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους.

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.