Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει τους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της καλοκαιρινής του περιοδείας με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, "θα δοθεί -νότα τη νότα- η μάχη για το δικαίωμα στο όνειρο", όπως αναφέρει ο τραγουδοποιός. Από την Αθήνα θα περάσει τηνΤετάρτη 21 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ριζούπολης.

Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσουν η Alkyone, ο Γιάννης Λίταινας και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και οι μουσικοί Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, και Κωσταντής Πιστιόλης.

Οι στάσεις της περιοδείας

  • Σάββατο 3/6 Καλάβρυτα, Helmos Mountain Festival
  • Σάββατο 10/6 Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
  • Δευτέρα 12/6 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης
  • Τετάρτη 21/6 Αθήνα, Γήπεδο Ριζούπολης
  • Παρασκευή 23/6 Κρήτη, Matala Beach Festival
  • Τρίτη 27/6 Πάτρα, "Royal Theater"
  • Τετάρτη 28/6 Ιωάννινα, Θέατρο Ε.Η.Μ (Φρόντζου)
  • Παρασκευή 30/6 Λευκωσία, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Grammys 2026: Όλες οι υποψηφιότητες

Φέτος, το hip hop και η pop βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, η latin μουσική αποκτά επιτέλους τη θέση που της αξίζει, και η νέα γενιά δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι σε καλλιτέχνες που έχουν ήδη γράψει ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
07/11/2025

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".

Το συναυλιακό πρόγραμμα του ΠΣΚ

Rap, techno, world music αλλά και metal και pop· αυτό το τριήμερο στην Αθήνα έχει τα πάντα.

The Dream Syndicate: Η μεγάλη επιστροφή μιας θρυλικής μπάντας

Ένα από τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα.