Οι Περσείδες του Μίλτου Πασχαλίδη θα "φωτίσουν" το Θέατρο Βράχων

Τη συναυλία ανοίγουν οι Tiny Jackal and the Yellow Mary.

Μιλτος Πασχαλίδης

Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τους στίχους, τις μουσικές, τα τραγούδια 28 χρόνων δισκογραφίας και ξεκινάει δυναμικά την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία. Γνωστός για τη μοναδική του σκηνική παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος, έρχεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Μια βραδιά που θα τα έχει όλα: συναίσθημα, αυθορμητισμό, ευδαιμονία, αναδρομές στο παρελθόν και φυσικά τα τραγούδια "σταθμούς" του τραγουδιστή από τους δίσκους και τις πολλές σημαντικές συνεργασίες του: "Παραμύθι με λυπημένο τέλος", "Περσείδες", "Σ'τα είπα όλα", "Πεθαμένες καλησπέρες", "Κακές Συνήθειες" αλλά και ό,τι άλλο φέρει η στιγμή.

Μαζί του οι μουσικοί: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περυσινάκης (ύρα, μαντολίνο), Νίκη Γρανά (ακορντεόν, τραγούδι), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο). Τη συναυλία ανοίγουν οι Tiny Jackal and the Yellow Mary.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια συναυλία βυζαντινής μουσικής μέσα σε εκκλησία, στη Βουλιαγμένη

Υπό το φως των κεριών, με κατανυκτικές φωνές, η βυζαντινή χορωδία musicAeterna byzantin θα δώσει δύο συναυλίες την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/02/2026

Έρωτας στο πιάνο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με αφορμή τον εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, ο πιανίστας-τραγουδιστής Κώστας Τσαγγαρίδης αφιερώνει τη βραδιά στα ερωτικά τραγούδια του λατίνου σταρ Χούλιο Ιγκλέσιας.

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Στις 13 Φεβρουαρίου, για την προσφορά της στο γαλλικό τραγούδι.

Το "Metallon" της ΚΟΑ συναντά το rock 'n' roll του Elvis Presley σε μια ιδιαίτερη βραδιά

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Οι Wavves (επιτέλους) στην Αθήνα

Φέρνοντας μαζί τους τα rock anthems που τους έκαναν γνωστούς, έρχονται τον Μάρτιο στο Ρομάντσο, με special guests τους nou.

Οι Acid Death διερευνούν την ανθρώπινη εξέλιξη σε ένα εκρηκτικό live

Το death metal συγκρότημα, με πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική σκηνή, ετοιμάζουν ένα θεματικό set με κομμάτια από το νέο album "Evolution".

Δύο μαγικές βραδιές για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Παλλάς

Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Κότσιρας, Ρένα Μόρφη, Λένα Κιτσοπούλου, Ανατολή Μαργιόλα και special guest ο Apon, σε δύο μουσικές παραστάσεις με αφορμή τα 110 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, στο Θέατρο Παλλάς.