Τα λέμε "Στην οδό Φρυνίχου... ξανά"

Η παράσταση του Θοδωρή Βουτσικάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου επιστρέφει στο "Θέατρο Τέχνης'.

Στην οδό Φρυνίχου © EvangeliaThomakou

Η παράσταση που παρουσίασαν πρώτη φορά πέρσι ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης στην Πλάκα, από τις 13 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου (κάθε Δευτέρα και Τρίτη). Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ξεδιπλώνει τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου γι’ αυτήν τη μουσική παράσταση και ανοίγει μια νέα "συνομιλία" με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο ούτι και το μαντολίνο, με όχημα σύγχρονα και κλασικά ελληνικά τραγούδια, που αναδεικνύονται μοναδικά στην υποβλητική ατμόσφαιρα του θεάτρου. 

Στην οδό Φρυνίχου
© EvangeliaThomakou
Λεζάντα

Σύγχρονα και κλασικά ελληνικά τραγούδια, που με σιγουριά θα τα ονομάζαμε Αγάπες της Ζωής μας και κάποιες ιδαίτερες επιλογές-εκπλήξεις από την αγγλική και ιταλική μουσική σκηνή Στίχοι δυνατοί, μελωδίες καθαρές, όλα με έναν στόχο και προορισμό να δώσουν το χώρο και τον χρόνο που αξίζει σε αυτό το θαύμα των τριών  λεπτών που λέγεται τραγούδι. "Στο στήθος μου χτυπά σαν βροχή του κόσμου η ομορφιά κι η ψυχή. Σαν μιας Άνοιξης αρχή", όπως λέει και ένα από τα καινούργια τραγούδια του Θοδωρή Βουτσικάκη σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, τη δεύτερη δισκογραφική τους συνεργασία μετά την αγαπημένη "Όμορφη Ζωή", που αυτό το διάστημα ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 18-15) μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Στην οδό Φρυνίχου»

  • Ελληνική

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ξεδιπλώνει τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.