O Boney Fields γκρουβάρει το "Half Note"

Ο 65χρονος πλέον showman, πιο ώριμος και καταιγιστικός από ποτέ, έρχεται αυτές τις απόκριες να μας ξεσηκώσει, να μας συναρπάσει.

Boney Fields

Ο 65χρονος πλέον showman, Boney Fields και η μπάντα του έρχονται στην Αθήνα με την υπόσχεση να ξεσηκώσουν το κοινό του "Half Note Jazz Club", από την Παρασκευή 17 έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Με πίστη ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν τα blues είναι η διαρκής ανανέωση, ο μεγάλος τρομπετίστας από το Σικάγο φτιάχνει ένα blues-funk-jazz-soul κοκτέιλ.

Ο θρυλικός groove master τρομπετίστας και τραγουδιστής απ’ το Σικάγο, Boney Fields, και η μοναδική μπάντα του, που αποτελείται από τους Nadege Dumas, Alex Soubry, Pity Cabrera, Pierre Chabrele, Icheme Zouggart, Yoann Juillard, επιστρέφουν στη σκηνή του "Half Note Jazz Club" για 4 μαγικές βραδιές, Παρασκευή 17 – Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου!

Boney Fields

Από πολυμελή οικογένεια μουσικών του δυτικού Σικάγο, ο Fields κατάλαβε από μικρός πόσο δύσκολα ήταν στο ghetto και πόσο στραβά θα μπορούσε να πάει η ζωή του. Με την τρομπέτα μαγεύτηκε στα 12 βλέποντας στην τηλεόραση τον θρυλικό Louis Armstrong να είναι frontman σε ορχήστρα και να παίζει αυτό το όργανο. Μαγεύτηκε επίσης από τον ήδη διάσημο James Brown και την μπάντα του και αποφάσισε ότι θα ήθελε να ξεχωρίσει και μέσω της μουσικής να ξεφύγει από τους κινδύνους της ζωής του ghetto.

Boney Fields
©Alexandre Lacombe

Η τριβή με τους θρύλους της πόλης της εποχής εκείνης άρχισε να του δίνει πολλές ευκαιρίες και πολύ δουλειά. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι σύντομα θα ξεκινήσει να παίζει με μυθικούς καλλιτέχνες του Blues όπως τον Luther Allison, τον James Cotton (τους μέντορές του), τον Buddy Guy, την Liz McComb ή τον Lucky Peterson. Έχοντας πεισθεί ότι η επιβίωση του Blues γίνεται με την διαρκή εξέλιξη κι αναγέννησή του, o Boney Fields, φτιάχνει ένα μαγικό μουσικό κράμα όπου το Blues και η Funk φιλτράρονται απ’ όλα τα άλλα είδη που ο ίδιος επίσης αγαπά δηλ. τη Jazz, τη Soul, το Rock και το Groove.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Boney Fields & The BF Band

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ο θρυλικός groove master τρομπετίστας και τραγουδιστής απ’ το Σικάγο και η μπάντα του σε μια σειρά εμφανίσεων όπου τα blues και η funk φλερτάρουν με τη jazz, τη soul και τη rock.

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ladytron και The Haunted Youth θα πλαισιώσουν τη Siouxsie και τους Interpol

Το Release Athens και το SNF Nostos ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές.

20/03/2023

Ξαναγνωρίζοντας το σπουδαίο: Μια βουτιά στο "Revolver" των Beatles

Ένα νέο, πενταπλό box set δίνει την ευκαιρία να ψαχουλέψουμε σε βάθος τα τι και πώς πίσω από τον οριακό δίσκο του 1966, ο οποίος (εξακολουθεί να) έχει πολλά και σημαντικά να διδάξει στην αναιμική pop/rock εποχή μας.

Κανείς δεν ξέρει την ιρλανδική folk όπως οι Lankum

Μιλήσαμε με την κορυφαία στο είδος της μπάντα η οποία πέρασε από τη Villa Amalias προτού κατακτήσει τις σκηνές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η Margaret Barry είναι η φωνή της Ιρλανδίας

Ανατρέχουμε στη ζωή και το έργο μιας σπουδαίας ερμηνεύτριας η οποία ενσάρκωσε τη μουσική παράδοση του "πράσινου" νησιού.

Οι Μ83, Dub Inc και Groundation "ανοίγουν" τη δεύτερη μέρα του Release Athens X SNF Nostos

Οι Röyksopp και Tash Sultana θα είναι οι headliners των δύο stages.

Update | H trip hop κολεκτίβα των Chinese Man στο "Arch"

Θα ακολουθήσει after party με τον Kill Emil στα decks.