Καλοκαιρινό ραντεβού με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βεάκειο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη τραγούδι, ιστορίες και έντονο συναίσθημα.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει ζωντανά την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδια, ιστορίες, ένταση και συναίσθημα.

Με αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία της, τραγούδια που έγιναν κοινές αναμνήσεις και νέες μουσικές στιγμές, η φετινή περιοδεία υπόσχεται μια εμπειρία ζωντανής μουσικής με αλήθεια, ενέργεια και έντονη επαφή με το κοινό.

"Και αυτό το καλοκαίρι θα βρεθούμε ξανά από κοντά, για να τραγουδήσουμε όσα δεν λέγονται εύκολα και να μοιραστούμε τη χαρά της μουσικής. Φέρτε καλή παρέα, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η σκηνή."

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Ευριπίδης Ζεμενίδης
  • Τάσος Βαλκάνης
  • Αλέξανδρος Δημόπουλος
  • Βαχάν Γκαλστιάν
  • Γιώργος Πουλιάσης
  • Δημήτρης Σαββαΐδης
  • Χάρης Χαραλάμπους

Προπώληση εισιτηρίων more

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι επόμενες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα

Με δύο συναυλίες στο Θέατρο Γης και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, ο Γιώργος Νταλάρας και η ομάδα του λένε αντίο στο καλοκαίρι παρέα με τα ρεμπέτικα τραγούδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Όταν η μουσική της έκστασης όριζε τη φάση

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Δύο συναυλίες σε καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι με τη Νάνα Σιμόπουλος και την Nostos Orchestra

Η Νάνα Σιμόπουλος κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου το νέο ορχηστρικό άλμπουμ "Between Worlds", μια συμφωνική δουλειά για μεγάλη ορχήστρα με την Czech Studio Orchestra.

Μια βραδιά με την Beth Hart στον Λυκαβηττό

Η Beth Hart εμφανίζεται στο θέατρο Λυκαβηττού με ένα solo show παρουσιάζοντας, τον ενδέκατο δίσκο της "You Still Got Me".

O Mahmut Orhan έρχεται στο Bolivar Beach Club

Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ο Μάιος είναι το dj set του διεθνώς αναγνωρισμένου dj και παραγωγού δίπλα στη θάλασσα στις 30 του μήνα.

Τι θα λέγατε για μια νύχτα μετά μουσικής στην Πλάκα;

Ο δροσερός κήπος του ΜΙΕΤ θα φιλοξενήσει μια δωρεάν μουσική διαδρομή υπό το φως των αστεριών σε ήχους του Μότσαρτ, του Σούμαν και άλλων συνθετών.

Ο Μareux έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Ο Αμερικανός, ιρανικής καταγωγής, Aryan Ashtiani εκπροσωπεί το νέο darkwave και synth-pop κύμα και γίνεται viral παντού. Στις 3 Νοεμβρίου, καταφθάνει στο Floyd Live Music Venue.