Η Μαρία Κοτρότσου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στη συναυλία της θα την πλαισιώνει η παιδική χορωδία της Λεόντειου Σχολής, υπό τη.θυνση της Νικόλ Πρίντεζη

Μαρία Κοτρότσου

Μετά από τις συναυλίες της σε Γαλλία, Γερμανία και Αμερική, η Μαρία Κοτρότσου θα δώσει μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου (8 μ.μ.), στο Γυάλινο μουσικό θέατρο όπου θα ερμηνεύσει τα κομμάτια της σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς και μελωδίες, μαγεύοντας το κοινό τόσο με την εξαιρετική της δεξιοτεχνία στα πλήκτρα όσο και με τις εμπνευσμένες συνθέσεις της στη neo-wave classic έως dancefloor μουσική της. Στη συναυλία της, θα την πλαισιώνει η παιδική χορωδία της Λεόντειου Σχολής υπό τη διεύθυνση της Νικόλ Πρίντεζη, που θα την συνοδεύσουν σε κάποιες από τις ηλεκτρονικές της συνθέσεις.

Στις συναυλίες της παρουσιάζει τις συνθέσεις της είτε ερμηνεύοντάς τες στα πλήκτρα χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές μελωδίες και ρυθμούς, από downtempo έως dancefloor μουσική είτε ερμηνεύοντάς τες στο πιάνο σε νεοκλασική εκδοχή. Σε όλες τις μέχρι τώρα συναυλίες της, οι αίθουσες είναι sold out με κοινό κάθε ηλικίας, λόγω της πολύπλευρης μουσικής της, κοινό που μένει γοητευμένο από την καταπληκτική δεξιοτεχνία και την συγκίνηση που προκαλεί η μουσικότητα των έργων της. Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο στην Γαλλία, την Κίνα, καθώς και για παραστάσεις στην Αμερική.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μαρία Κοτρότσου

  • Jazz-Blues-Ethnic

Συνθέτις και ερμηνεύτρια που μέσα από το πιάνο και την αισθαντική της παρουσία ξεπηδούν ήχοι και χρώματα που προτείνουν μαγευτικά ηχοτοπία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμη

Και πιστεύει ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, πιθανότατα, δεν οδηγεί πουθενά. Μιλά για την πορεία της στο 'α'.

"Μένουμε πάντα παιδιά" με το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ στο Θέατρο Παλλάς

Στις 18 Φεβρουαρίου θα στηθεί από τους Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκης Τζορντανέλλι ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στα '60s, ’70s και ’80s.

Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδά "Πριν σβήσουν τα φώτα"

Μια μυσταγωγική συναυλία κάτω από το χαμηλό φως στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου με τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους.

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.