Σαββατόβραδα στο "Ivis 4" παρέα με τη Λίνα Ροδοπούλου

Το εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου υποδέχεται την ταλαντούχα μουσικό παρέα με τον Χρήστο Κουμούση.

Λίνα Ροδοπούλου

Η Λίνα Ροδοπούλου μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γύρω από τη Μεσόγειο για 4 Σαββατόβραδα (4/2, 4/3, 1/4, 6/5) στο εστιατόριο "Ivis 4" στου Ψυρρή, έναν υπέροχο χώρο με μοναδική αισθητική και υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου.

Η Λίνα Ροδοπούλου με την υπέροχη φωνή και την κέλτικη άρπα της, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο, μας παρουσιάζουν τραγούδια με άρωμα Μεσογείου. Από τα παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας μέχρι τα ερωτικά της Edith Piaf και τα κοσμοπολίτικα των Pink Martini και από τις νοσταλγικές μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι και Αττίκ μέχρι τα ισπανικά της Dulce Pontes και τα αραβόφωνα της Φεϊρούζ.

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103213340

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έρωτας στο πιάνο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με αφορμή τον εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, ο πιανίστας-τραγουδιστής Κώστας Τσαγγαρίδης αφιερώνει τη βραδιά στα ερωτικά τραγούδια του λατίνου σταρ Χούλιο Ιγκλέσιας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/02/2026

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Στις 13 Φεβρουαρίου, για την προσφορά της στο γαλλικό τραγούδι.

Το "Metallon" της ΚΟΑ συναντά το rock 'n' roll του Elvis Presley σε μια ιδιαίτερη βραδιά

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Οι Wavves (επιτέλους) στην Αθήνα

Φέρνοντας μαζί τους τα rock anthems που τους έκαναν γνωστούς, έρχονται τον Μάρτιο στο Ρομάντσο, με special guests τους nou.

Οι Acid Death διερευνούν την ανθρώπινη εξέλιξη σε ένα εκρηκτικό live

Το death metal συγκρότημα, με πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική σκηνή, ετοιμάζουν ένα θεματικό set με κομμάτια από το νέο album "Evolution".

Δύο μαγικές βραδιές για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Παλλάς

Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Κότσιρας, Ρένα Μόρφη, Λένα Κιτσοπούλου, Ανατολή Μαργιόλα και special guest ο Apon, σε δύο μουσικές παραστάσεις με αφορμή τα 110 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, στο Θέατρο Παλλάς.

Ο Σπύρος Γραμμένος θέλει να παραμένει περίεργος (και ζωντανός καλλιτεχνικά)

Μια κουβέντα με τον ιδιαίτερο καλλιτέχνη με αφορμή τον... Γραμμεντίνο αλλά όχι μόνον αυτόν.