Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

lia hide

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει στο Six D.O.G.S. στις 10 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο "The Missing Fourth Guest" που κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη Indie δισκογραφική Conch Town Records, νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

"Τhe Missing Fourth Guest" είναι το τέταρτο κατά σειρά Lia Hide αλμπουμ, ο τίτλος του οποίου είναι δανεισμένος απο την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα "Τίμαιος". Περιλαμβάνει μεταξύ των 8 κομματιών και την τρίπτυχη Σονάτα του Τίμαιου και έχει ήδη αποσπάσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά βίντεο-κλιπ που το συνοδεύουν.

Η trip-hop αισθητική της Lia, συνδυασμένη με την κλασσική και jazz παιδεία της, αλλά και την αγάπη της για την progressive rock, δένει με την alternative διαφορετικότητα του George Rados και την dark δημιουργικότητα του Aki’Base δημιουργώντας ένα νέο είδος pop, μοναδικό, διαυγές και πολυεπίπεδο. On stage μαζί τους οι Dennis Morfis και Stelios Chatzikaleas. 

Σε αυτή την βραδιά, ως opening act, θα βρεθούν και οι dark wave Incirrina. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά κυρίως synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στο Athens Digital Arts Festival (ADAF) και στο "Pliisken Festival". 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.