Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

lia hide

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει στο Six D.O.G.S. στις 10 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο "The Missing Fourth Guest" που κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη Indie δισκογραφική Conch Town Records, νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

"Τhe Missing Fourth Guest" είναι το τέταρτο κατά σειρά Lia Hide αλμπουμ, ο τίτλος του οποίου είναι δανεισμένος απο την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα "Τίμαιος". Περιλαμβάνει μεταξύ των 8 κομματιών και την τρίπτυχη Σονάτα του Τίμαιου και έχει ήδη αποσπάσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά βίντεο-κλιπ που το συνοδεύουν.

Η trip-hop αισθητική της Lia, συνδυασμένη με την κλασσική και jazz παιδεία της, αλλά και την αγάπη της για την progressive rock, δένει με την alternative διαφορετικότητα του George Rados και την dark δημιουργικότητα του Aki’Base δημιουργώντας ένα νέο είδος pop, μοναδικό, διαυγές και πολυεπίπεδο. On stage μαζί τους οι Dennis Morfis και Stelios Chatzikaleas. 

Σε αυτή την βραδιά, ως opening act, θα βρεθούν και οι dark wave Incirrina. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά κυρίως synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στο Athens Digital Arts Festival (ADAF) και στο "Pliisken Festival". 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.