Ο Blaze Bayley σε ένα επετειακό Iron Maiden τουρ

Η ελληνική περιοδεία του αγαπητού frontman θα σταθμεύσει στην Αθήνα και τη σκηνή του Gagarin 205.

blazePP1.png

Ο Blaze Bayley, ένας από τους πιο αγαπητούς frontmen, ο άνθρωπος που έχτισε σχέσεις αλληλοεκτίμησης με το ελληνικό κοινό από την πρώτη επίσκεψη έχοντας αναλάβει την πιο δύσκολη δουλειά που υπάρχει στο heavy metal, επιστρέφει για μια σειρά εμφανίσεων με το solo σχήμα του. Από τις 9 ως και 13 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει σε μια σειρά Iron Maiden Anniversary Shows γεμάτα μουσική, αυθεντικό heavy metal και πολλή αγάπη.

Ο Blaze Bayley έγινε γνωστός στον παγκόσμιο metal χάρτη όταν κλήθηκε να πάρει τη θέση πίσω από το μικρόφωνο των Iron Maiden, αγαπήθηκε όμως για την τιμιότητα, το ήθος και το 100% του εαυτού του που έδινε κάθε βραδιά για εκείνα τα 5 χρόνια. Η περιοδεία του θα ξεκινήσει από την Ξάνθη, την Τετάρτη 09/11 στο Nostos Live και θα συνεχίσει Πέμπτη 10/11 στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club, Παρασκευή 11/11 στο Skyland στη Λάρισα, ενώ στην  Αθήνα θα βρεθεί το Σάββατο 12/11 στο Gagarin 205. Την περιοδεία του θα κλείσει με μια τελευταία εμφάνιση στην Πάτρα, στο Frida Stage την Κυριακή 13/11. 

Προπώληση μέσω Viva

Περισσότερες πληροφορίες

Blaze Bayley

  • Metal

Με οδηγό τη δική του αξιόλογη χεβιμεταλλική πορεία του σε ένα επετειακό Iron Maiden τουρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.

02/12/2022

Spotify, πώς μας ξεμπρόστιασες έτσι;

Η μελωδία της αυτογνωσίας περιλαμβάνει αρκετά αναπάντεχα ακούσματα καθώς το Spotify με τις ανασκοπήσεις του μας έβγαλε όλους...σχιζοφρενείς.

Οι Helloween είναι το δεύτερο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.

Το σχήμα του Mιχάλη Καλκάνη για πρώτη φορά στη σκηνή του "Half Note"

O χαρισματικός κοντραμπασίστας θα παρουσιάσει το άλμπουμ "Emotions" και θα μας ξεναγήσει μαζί με το Mihalis Kalkanis Group στον εύθραυστο ηχόκοσμό του.