H Μαρία Παπαγεωργίου στο 15ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας "Art4More2022"

H ερμηνεύτρια ανεβαίνει ξανά με όλους τους συνεργάτες της στη σκηνή και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης".

Μαρία Παπαγεωργίου

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης", στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας Art4More2022. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη. Μετά τις sold out εμφανίσεις της στη σκηνή του Gazarte , μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του  Σταυρού του Νότου και ένα ενθουσιώδες συναυλιακό καλοκαίρι,  η Μαρία ταξιδεύει τώρα σε όλη την Ελλάδα και μεταφέρει το πάθος και τη συγκίνηση των ερμηνειών της καθώς και τις ξεχωριστές, προσωπικές παραστάσεις της,σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ.

Αποτελώντας μία σπάνια περίπτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και πιστό ακροατήριο που αυξάνεται συνεχώς, η Μαρία Παπαγεωργίου κρατά στις περιοδείες της τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου.

Παντρεύοντας  τη μελωδικότητα των εγχόρδων με τον δυναμισμό των ηλεκτρικών οργάνων, φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφία της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα, καινούριες κυκλοφορίες συναδέλφων της που θα ήθελε να τραγουδήσει, αλλά και αναφορές σε πολύτιμα στιγμιότυπα της έντεχνης και της παραδοσιακής μουσικής, σε ένα πρόγραμμα που δεν γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".