Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Coolio © shutterstock.com

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ράπερ Coolio, που σκαλφάλωσε στην κορυφή της βιομηχανίας με την επιτυχία του "Gangsta’s Paradise", το 1995. Για τo τραγούδι αυτό, soundtrack της ταινίας "Dangerous Minds" με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Φάιφερ, ο Coolio έλαβε βραβείο Grammy.

Το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη που καθόρισε τη μουσική της Δυτικής Ακτής, τη δεκαετία του 1990, ήταν Artis Leon Ivey Jr. Η ακριβής αιτία του θανάτου του παραμένει αδιευκρίνιστη αλλά μάνατζέρ του, Jarez Posey, κάνει λόγο για καρδιακή ανακοπή. Ο καλλιτέχνης βρέθηκε την Τετάρτη (28/9) χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο μπάνιο ενός φίλου του στο Λος Άτζελες. 


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο θρυλικός τραγουδοποιός Bob Mould στο "Gazarte"

Με ένα σετ βασισμένο σε όλη την καριέρα του, από τους Hüsker Dü και τους Sugar μέχρι τα πρόσφατα solo έργα του.

24/10/2025

"Four Solos": Συνθέσεις του Αλέξη Πορφυριάδη στο Oν Οff Studio

Θα παρουσιαστούν έργα του καλλιτέχνη για σόλο όργανο και σόλο κίνηση που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ετών 2011 και 2021.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στο Christmas Theater

Συμμετέχουν η Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και οι ερμηνευτές Apon, Ρένα Μόρφη και Άγγελος Θεοδωράκης.

Ο Tyga έρχεται για το απόλυτο urban show της χρονιάς

Ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της hip-hop σκηνής στο Telekom Center Athens.

Τα International Opera Awards για πρώτη φορά στη Λυρική

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα φιλοξενήσει την τελετή για τη μεγάλη διεθνή γιορτή της όπερας.

Moby: Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens 2026

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τo Σάββατο 25 Οκτωβρίου.