Ρόκκος, Stavento και Αδάμου μαζί σε μία μοναδική συναυλία

Τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες, μα πάνω απ' όλα μία καλή παρέα, έρχονται να μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους στο CT Garden Festival.

Στέλιος Ρόκκος, Ήβη Αδάμου, Stavento

Στέλιος ΡόκκοςStavento και Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους κι έρχονται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο CT Garden Festival για μια συναυλία γεμάτη κέφι και χορό. Με τραγούδια αγαπημένα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και πολλά άλλα που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

Από τα πρώτα του βήματα ο Στέλιος Ρόκκος, με το ιδιαίτερο ιδιοσυγκρασιακό  καλλιτεχνικό του φίλτρο έδειξε πως μπήκε στο χώρο του τραγουδιού για να μοιραστεί συναισθήματα μ’ ένα διευρυμένο κοινό. Το μαρτυρούν οι πρώτες του μεγάλες επιτυχίες "Αυγουστιάτικο φεγγάρι" και "Σμαράγδια και ρουμπίνια". Ο κόσμος που τον  αγκάλιασε από την αρχή της πορείας του τον έχει χρήσει σήμερα ως έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής μας. Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός με μια μεγάλη πλέον διαδρομή στη σύγχρονη τραγουδοποιία, ακροβατεί πάντα με επιτυχία  ανάμεσα σε ονειρικές, συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες και εξωστρεφείς διαθέσεις.

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Ο όρος "stavento" στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει "καταφύγιο". Οι "Stavento" γεννήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘΥΣΟΣ) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (ΕΥΟ). Η μουσική τους πορεία ξεκινά το 2005 και συμπληρώνει μέχρι και σήμερα, 17 χρόνια επιτυχιών και μοναδικών συνεργασιών! Από την διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά "Όμορφη" έδειξαν πως μπήκαν στα μουσικά μας πράγματα για να πρωταγωνιστήσουν. Μετρούν στο ενεργητικό τους hit singles, χρυσά και πλατινένια άλμπουμ και συνεργασίες με ισχυρά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Τον Απρίλιο του 2010, η Ήβη Αδάμου συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα”.  Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία εκείνου του καλοκαιριού. Από τότε μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Για προπώληση και αγορά εισιτηρίων στο τηλ. 211 7701700 και εδώ. (€40-13)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.