Όλες οι συναυλίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο CT Garden Festival

Το City Theater μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό νησί μέσα στην πόλη και παρουσιάζει ένα πολύχρωμο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Goran Bregovic: Gypsy γλέντι στο Γκάζι

Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ
Χρόνης Περράκης

Οι διαχρονικοί Πυξ Λαξ επιστρέφουν με δύναμη απ’ τα παλιά, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. Η φετινή περιοδεία τους –σε Ελλάδα και Αυστραλία– έρχεται να αποδείξει γιατί τα τραγούδια τους άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά από το ’89 ένα από τα αγαπημένα ελληνόφωνα ροκ συγκροτήματα του ελληνικού κοινού. Θα έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία να πούμε για ακόμη μία φορά "Ήμουν κι εγώ εκεί". (1/9)

Νίκος Πορτοκάλογλου

Νίκος Πορτοκάλογλου
© Manolis Manousis

O Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει σαράντα χρόνια τραγουδοποιίας σε μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης. Στην επετειακή αυτή βραδιά θα παρουσιάσει μαζί με πολλούς αγαπημένους φίλους και συνοδοιπόρους τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά – από τα πρώτα νεανικά του μέχρι τα πιο πρόσφατα της ωριμότητας. Καλεσμένοι του θα είναι οι ΦΑΤΜΕ, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες. (5/9)

Emma Shapplin

Emma Shapplin

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας επιστρέφει στο City Garden Festival 2022, μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις της το 2019 και 2021. Με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και χορωδίας, θα συνεπάρει το φανατικό κοινό της με τις επιτυχίες "Spente le stelle", "La Notte Etterna" και άλλες μεγάλες στιγμές της λαμπερής καριέρας της. (6/7)

Goran Bregovic

Sold-out ο Goran Bregovic! Ανακοινώθηκε δεύτερη συναυλία!

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού και η Wedding & Funeral Band φέρνουν ξανά τη μαγεία των χάλκινων πνευστών των Βαλκανίων στα Ολυμπιακά Ακίνητα, όπου θα φιλοξενηθεί μια πολυεθνική γιορτή – απόδειξη του πανανθρώπινου χαρακτήρα της μουσικής. Θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα soundtracks των ταινιών που διαμόρφωσαν το μουσικό του ιδίωμα. (7/7)

Τραγούδια του Νίκου Γκάτσου

Νίκος Γκάτσος

Μία συναυλία αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο, τον ποιητή που προτίμησε για την ποίησή του τη μορφή που τραγουδιέται. Τους στίχους του θα ζωντανέψει ο Μανώλης Μητσιάς, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και τέσσερις νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές: η Βιολέττα Ίκαρη, η Μυρτώ Βασιλείου, ο Θάνος Ματζίλης και η Ελευθερία Πάτση. (9/9)

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Στέλιος Ρόκκος, Stavento και Ήβη Αδάμου! Μία δυνατή τριάδα που έρχεται στο City Garden Festival για μία συναυλία γεμάτη κέφι, χορό και αγαπημένα τραγούδια που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος. (10/9)

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης

"Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε". Με αυτή τη σκέψη έρχεται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. (12/9)

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανδίου

Η χροιά της; Μαγική. Το ταλέντο της; Αδιαμφισβήτητο. Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται για μία βραδιά με τραγούδια που μας προκαλούν ν’ ανάψουμε τον αναπτήρα μας ή να σηκώσουμε ψηλά την οθόνη του κινητού μας! (14/9)

Δημήτρης Μπάσης

Δημήτρης Μπάσης

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση εικοσιπέντε χρόνων στη δισκογραφία και μας καλεί σε μια ξεχωριστή συναυλία-γιορτή τιμώντας όλους τους σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορείας από τα "χαμοπούλια" μέχρι "Τ 'ανικητα" από τον "Σασμό". Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής. (19/9)

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
10/05/2024

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.