Monophonics και Ταφ Λάθος στη σκηνή της Τεχνόπολης

Οι φθινοπωρινές συναυλίες ανοίγουν δυναμικά με την αμερικανική μπάντα να επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live.

Monophonics Τεχνόπολη

Η μπάντα-έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί Monophonics, και μαζί τους ο ανατρεπτικός Ταφ Λάθος σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. 

Οι Monophonics δεν χρειάζονται συστάσεις. Η σπουδαία psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το San Francisco της California, που εδώ και χρόνια έχει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της τον Ταφ Λάθος στο Greek Tour της, με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τα δύο μουσικά σχήματα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή για να μοιραστούν μουσική, θέαμα και ιδέες, γεμάτοι δύναμη και πάθος, σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

'Bang Bang', 'Promises', 'Hanging On', 'Lying Eyes' αλλά και κομμάτια από το νέο τους album, "Sage Motel”, fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ και δυνατά φωνητικά θα πλημμυρίσουν τον χώρο σε ένα ακόμα ξεσηκωτικό live - πράγμα για το οποίο άλλωστε φημίζονται!

Ο Ταφ Λάθος, ο καλλιτέχνης που δεν σταματά να δοκιμάζει και να τολμά, έχοντας πάντα το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει καταφέρει να περάσει τη μουσική του σε ετερόκλητα ακροατήρια μέσα από τους πειραματισμούς του, που ξεκινούν από τη funk και τη soul και φτάνουν μέχρι τη δημοτική παράδοση.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν: 7 μ.μ.

Εισιτήρια στο viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟς ΧΑΡΩΝΙΤΗς
22/10/2025

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.

Και δεύτερη συναυλία για το Παιδί Τραύμα στο ΠΛΥΦΑ

Το Παιδί Τραύμα επιστρέφει για μια ακόμη βραδιά αφιερωμένη στη "Δεύτερη Ζωή", τον νέο του δίσκο που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα.