Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers ξανά μαζί

Ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο.

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά την Deborah Myers στην παράσταση «Because We Believe»

Ο Μάριος Φραγκούλης αυτό το καλοκαίρι, συναντά μετά από χρόνια ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Deborah Myers. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι δύο σπουδαίοι μουσικοί στο Βεάκειο Θέατρο για την παράσταση "Because We Believe". Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από 11 κορυφαίους μουσικούς υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο. Ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια - κάθε εποχής - από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές μα και αγαπημένα ελληνικά, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μείνουν αξέχαστα. Ο Μάριος Φραγκούλης με την παρέα της Deborah Myers αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα με ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι. Ένα ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από αγαπημένα τραγούδια.

Ο Μάριος Φραγκούλης έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σημαντικότατα projects, τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Έναν ελληνικό δίσκο με την πολύτιμη συνεργασία της Λίνας Νικολακοπούλου και δύο διεθνείς - ζωντανές ηχογραφήσεις από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ηρώδειο - σε ένα αφιέρωμα για το περίφημο "American Songbook". Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διεθνής περιοδεία με την Sarah Brightman το 2018 σε Ασία, Ευρώπη, Νότια Αμερική και φυσικά οι εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, συνοδευόμενος είτε από νέους ταλαντούχους τραγουδιστές είτε από τη μοναδική Μαρινέλλα. Πρόσφατα ηχογράφησε δύο τραγούδια για τον κινηματογράφο. Το ένα αφορά στην ταινία Arcadia, 1900 Champagne d’ Orient σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και το Te Vi στη μεξικάνικη ταινία "Infelices Para Siempre" του Alexαnder Αcha. Επίσης, τον Μάιο του 2022 βραβεύτηκε στο Μονακό με το διεθνές βραβείο "Maria Callas".

Η Deborah Myers, μια από τις πιο δημοφιλείς και χαρισματικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, βρίσκει πάντα τον χρόνο να επισκέπτεται την αγαπημένη της Ελλάδα. Η διεθνής της πορεία τα τελευταία χρόνια τη φέρνει σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου όπου διαπρέπει για πολλές δεκαετίες. Λιθουανία και Ισπανία και φυσικά η χώρα μας είναι μόνο λίγοι από τους σταθμούς της πρόσφατης μουσικής της πορείας. Η αγάπη της για το ελληνικό κοινό την οδηγεί συχνά στον τόπο αυτόν κι έτσι μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη είναι και πάλι μαζί, επί σκηνής, για εμφανίσεις που μόνο μουσικές εμπειρίες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για προπώληση εισιτηρίων δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Βεάκειο

Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Νύχτες Μαγικές": Ένα ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού

Η συναυλία- αφιέρωμα σε στιγμές της λαϊκής μουσικής με σπουδαίους καλλιτέχνες για μια μοναδική νύχτα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Φ hill Sessions: Τα πιο δροσερά ραντεβού μας στον λόφο του Φιλοπάππου

Οι καλοκαιρινές νύχτες γεμίζουν μουσική στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα Φ hill Sessions να υποδέχονται κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Tigran Hamasyan, Fantastic Negrito, Light in Babylon και Xylouris White.

Νέα ημερομηνία και μέρος για τη συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου

Λόγω του επαναπρογραμματισμού των περιοδειών και της παράτασης των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο "Romeo" η συναυλία της στην Αθήνα μεταβάλλεται.

Το Lake Party Trichonida 2025 έχει Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Κότσιρα και Νίκο Οικονομόπουλο

Το ξέφρενο διήμερο πάρτι στο Κτήμα Πιθάρι θα πλαισιώσουν με DJ set ο Onemanshow και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Λένα Πλάτωνος συναντά Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννη Παλαμίδα στου Φιλοπάππου

Μαζί της, για τη συναυλία που θα κλείσει τα Φ Hill Sessions, και ο Stergios T.

Το Primer 2025 υποδέχεται τους Faithless και 12 ακόμη international acts

Με ένα φαντασμαγορικό line-up, δύο stages, διεθνείς superstars και ένα ολοκαίνουργιο κεντρικό stage, το Primer επιστρέφει για να επιβεβαιώσει πως η Αθήνα έχει πλέον το δικό της EDM φεστιβάλ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Γυναίκες στην τέχνη και την παράδοση: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται στη Σαντορίνη

Βιολέτα Ίκαρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νεφέλη Φασούλη και πολλές ακόμα ξεχωριστές φωνές δίνουν το παρών στο νέο φεστιβάλ "Στη Σκιά της Κόρης".