Η δυναμική καλοκαιρινή επιστροφή των Πυξ Λαξ

Η θρυλική ελληνική μπάντα ξεκινά σειρά συναυλιακών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστραλία.

Πυξ Λαξ Χρόνης Περράκης

Οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο παραμένοντας σταθερά στις κορυφαίες προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, επιστρέφοντας στη σκηνή φέτος το καλοκαίρι. Από τα τέλη Μαΐου έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου προγραμμάτισαν ένα σερί συναυλιακών εμφανίσεων ανά την Ελλάδα αλλά και σε Κύπρο και Αυστραλία για να παρουσιάσουν ένα ποτ πουρί διαχρονικών επιτυχιών τους. Πιο συγκεκριμένα, το εναρκτήριο λάκτισμα θα γίνει στην Αθήνα στις 28/5 στο "Θέατρο Πέτρας" και στις 11/6 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ενώ θα επιστρέψουν στο "Κηποθέατρο Παπάγου" (28/7), τον Πειραιά (Τρίτη 26/7, "Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο") και το Αιγάλεω (30/8, Θέατρο "Αλέξης Μινωτής") μετά από περιοδεία σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως Κομοτηνή (19/6, Δημοτικό Κηποθέατρο Κομοτηνής), Καβάλα (20/6, Ακόντισμα), Θεσσαλονίκη (21/6, Θέατρο Κήπου, αλλά και 5/9, Μονή Λαζαριστών), Γιαννιτσά (22/6, Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών). Θα ακολουθήσουνε συναυλίες σε Κύπρο αλλά και Αυστραλία.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Δημοτικό Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" στο Αιγάλεω έχει ήδη ξεκινήσει στο Viva.gr (A' Φάση: 13 €, Β' Φάση: 15 €, Γ' Φάση: 17 €, Ταμείο: 20 €). Για τις υπόλοιπες συναυλίες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις τιμές και τα σημεία προπώλησης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".