Τα κορυφαία τραγούδια του 2021 από το Esquire

Μία μικρή αναδρομή στα 20 καλύτερα ξένα singles που ακούσαμε φέτος.

Adele 30

Ανέκαθεν, τα πιο αγαπημένα μου κείμενα είναι εκείνα των μουσικών ανασκοπήσεων της χρονιάς που πέρασε. Αντίστοιχα, αποτελούν και τα πιο δύσκολα, γιατί για να αποφασίσεις ποια είναι τα 10 (που στην προκειμένη περίπτωση έγιναν 20 στην πορεία) καλύτερα τραγούδια του 2021 ή τα 10 καλύτερα albums, χρειάζονται ώρες ατελείωτης ακρόασης και μπόλικου γράψε-σβήσε μέχρι να αισθανθείς ότι οι επιλογές σου είναι δίκαιες. Επειδή όμως, το αυτί και οι γνώμες είναι έτσι κι αλλιώς υποκειμενικά, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η παρακάτω λίστα στο σύνολό της έχει περισσότερο εναλλακτική χροιά και έχει δημιουργηθεί με κριτήριο α. τις φορές που άκουσα τα κομμάτια αυτά στο Spotify, τις μεταδόσεις τους στο ραδιόφωνο και γ. την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.