Εορταστική ατμόσφαιρα και xριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για όλους στο Μέγαρο

Μοναδικές συναυλίες, φιγούρες στον πάγο και gift shopping στο ανανεωμένο πωλητήριο του Μεγάρου.

Musica Choir Μaria Banouta

Το Μέγαρο, φέτος τα Χριστούγεννα, διοργανώνει δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις στο Φουαγιέ των Μουσών για μικρούς και μεγάλους από τις 18 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

ERT Choir

Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εμφανίσεις της Χορωδίας της ΕΡΤ, της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, της Χορωδίας των Φίλων της Μουσικής "Musica" και της Polyphonica Voices & Uku Team. Θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε συναυλίες της Ορχήστρας Πνευστών Μουσικού Σχολείου Πειραιά, της Παιδικής Χορωδίας "Μικροί Μουσικοί" του Ωδείου Αθηνών και του Γκρουπ των σπουδαστών του Τζαζ Τμήματος του Ωδείου Αθηνών. Αναλυτικές πληροφορίες για τις χριστουγεννιάτικες συναυλίες θα βρείτε εδώ.

POLYPHONICA Xmas

Για έκτη χρονιά, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλει στη φωτισμένη ολόλευκη παγοπίστα 350 τ.μ. με ειδικό στέγαστρο που έχει στηθεί στο Αίθριο των Μουσών για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με φιγούρες στον πάγο και αγαπημένες μελωδίες από νεανικές χορωδίες και μουσικά σύνολα. Το προσωπικό της Ice Arena περιμένει όλους τους επισκέπτες του Παγοδρομίου, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να τους διδάξει με ασφάλεια τις βασικές αρχές του πατινάζ. Υπάρχει, επίσης, και η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα με έμπειρους προπονητές. 

Pagodromio Ice Arena

Το παγοδρόμιο λειτουργεί τις καθημερινές από τις 4μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο και αργίες από τις 11π.μ. έως τις 11μ.μ., ενώ, περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Μεγάρου.

Στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Φουαγιέ των Μουσών –αλλά και στο ανανεωμένο M Café κοντά στην είσοδο του νέου κτηρίου– οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα, το ποτό ή το σνακ τους.

MSHOP & M Café

Στολίδια, γούρια, χρηστικά αντικείμενα, όπως τσάντες, κούπες και σημειωματάρια, μαζί με ρούχα, παιχνίδια, κούκλες και μπαλαρίνες, που σχεδιάστηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο πωλητήριο, θα βρείτε στα ράφια του νέου M Shop που εγκαινίασε το Μέγαρο Μουσικής (2107282000), με τη χρηματοδότη της TAF. Το M Shop απευθύνεται σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Μεγάρου. Έξω από το πωλητήριο, θα βρείτε το M Café με μίνιμαλ αισθητική και απολαυστικά ροφήματα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κατά τις γιορτινές σας βόλτες. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

25/04/2024

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.