Το απρόβλεπτο fusion της IAMDDB μας κάνει να ψάχνουμε νέους όρους

Το ανερχόμενο αστέρι της ανεξάρτητης βρετανικής σκηνής, έρχεται στο Fuzz Live Music Club.

IAMDDB

Η IAMDDB, ανερχόμενο αστέρι της ανεξάρτητης βρετανικής σκηνής, έρχεται στο Fuzz Live Music Club, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου. Η ίδια περιγράφει τη μουσική της ως "urban jazz". Πρόκειται για ένα άγριο πάντρεμα της hip-hop και της trap με jazz και neo-soul ήχους. Άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς καλλιτεχνών ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στιλ ερμηνείας της και για τα μηνύματα αποδοχής, ενδυνάμωσης και αυτόφροντίδας που δίνει μέσα από το δυναμικό στίχο της. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Black Athena.

Η IAMDDB, ευρηματική και πολύ σχολαστική στη δουλειά της, έχει ως σήμερα κυκλοφορήσει πέντε studio πρότζεκτ όπως "Waeveybby, Vol. 1", "Vibe, Vol. 2", "Hoodrich Vol. 3", "Flightmode Vol. 4" και "Swervvvvv.5"

Περισσότερες πληροφορίες

IAMDDB

  • Hip Hop

Ένα άγριο πάντρεμα hip-hop, trap, jazz και neo-soul από το ανερχόμενο αστέρι της βρετανικής σκηνής.

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Thievery Corporation και The Wailers στο Release Athens 2026

Στα γενέθλια των 10 χρόνων του Release Athens, οι πρωτοπόροι Thievery Corporation θα μοιραστούν τη σκηνή με τη θρυλική μπάντα του Bob Marley και τους φρέσκους BALTHVS, σε μια συνάντηση των κορυφαίων εκπροσώπων της electronica και της reggae.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
18/12/2025

Ο Μανώλης Μητσιάς απαγγέλει Νίκο Γκάτσο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η μεγάλη συναυλία του Μανώλη Μητσιά, με τραγούδια αποκλειστικά σε στίχους του ποιητή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026.

Οι Garbage έρχονται στο Release Athens 2026

Θα πλαισιώσουν τον headliner Moby, την 1η Ιουλίου 2026 στην Πλατεία Νερού, σε μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

"Όλα είναι μπροστά": Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου και του Μανώλη Φάμελλου

Ο Μπλε Παπαγάλος πλημμύρισε από ζεστασιά, αγαπημένα τραγούδια και την ξεχωριστή μαγεία μιας νέας συνεργασίας.

Ο Μύρωνας Στρατής έρχεται στο Stage7 για ένα αξέχαστο live party

Μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με ποπ - ροκ επιτυχίες.

Τα Piano Days φέρνουν στο Μέγαρο Μουσικής τη μαγεία της μουσικής

Στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2026 η μελωδία του πιάνου πρωταγωνιστεί σε δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.