Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία για το live των Shame

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17/12 συναυλία των Shame στο Fuzz Live Music Club μεταφέρεται.

Οι Shame επιστρέφουν για μια λυτρωτική βραδιά επανένωσης

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17/12 συναυλία των Shame στο Fuzz Live Music Club, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω προβλημάτων που έχουν προκαλέσει στις μετακινήσεις τα μέτρα που λαμβάνονται σε διάφορες χώρες.

Συγκεκριμένα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, πάντα στο Fuzz Live Music Club. Τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά και η προπώληση συνεχίζεται, προς € 22.

Το Fuzz Live Music Club υποδέχεται τους συναρπαστικούς Shame για μια βραδιά γεμάτη post-punk ενέργεια, νεύρο και δυναμισμό!

 

Περισσότερες πληροφορίες

Shame

  • Rock-pop-folk

H κορυφαία post-punk βρετανική μπάντα επιστρέφει μετά από αλλεπάλληλες πανδημικές αναβολες στην Ελλάδα, με το ασυμβίβαστο «Drunk Tank Pink».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Megadeth και Sepultura στο Release Athens 2026

Δύο από τα πιο καθοριστικά ονόματα στην ιστορία του heavy metal μοιράζονται την σκηνή στην Πλατεία Νερού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Όταν η έρημος των Tinariwen συνάντησε τη rock του Robert Plant

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών είναι μια μουσική συνάντηση πολιτισμών που αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο μέσα στον ήχο.

Οι "Κουκουβάγιες" του βρετανικού χιπ χοπ ξαναχτυπούν

Φτάνοντας τα 15 χρόνια δράσης, οι The Four Owls περιοδεύουν και πάλι στην Ευρώπη και προέβλεψαν, φυσικά, μια στάση και στην Αθήνα (Σάββατο 24/1, στο "Arch"), η οποία τους αγκάλιασε με ενθουσιασμό ήδη από τον πρώτο τους ερχομό.

Οι Human Touch είναι πάντοτε έτοιμοι

David Lynch, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου δηλώνουν επίσης πρόθυμοι να αυτοσχεδιάσουν ανά πάσα στιγμή. Μιλούν για τη μουσική τους και όχι μόνο γι' αυτήν στο 'α'.

Οι Dalkance στήνουν ένα "After Valentines Party" στον Σταυρό του Νότου

Στον Σταυρό του Νότου Club θα στηθεί ένα πάρτι για όσους σιχαίνονται το love bombing του Αγίου Βαλεντίνου

Πρώτη στάση στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Τζακ Σαβορέτι η Αθήνα

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με αφορμή το άλμπουμ "We Will Always Be The Way We Were", που αναμένεται στις 10 Απριλίου.

H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.