Ο Iggy Pop συναντά τον Liam Gallagher στην Πλατεία Νερού

Άλλη μία μέρα του line up του ανακοίνωσε το Release Athens, φέρνοντας κοντά δύο μουσικούς θρύλους.

Ο Iggy Pop συναντά τον Liam Gallagher στην Πλατεία Νερού

Όποιος βρέθηκε στην Πλατεία Νερού το καλοκαίρι του 2019, δεν μπορεί να ξεχάσει τη σαρωτική ενέργεια με την οποία βγήκε στη σκηνή το σύμβολο της ροκ μουσικής, Iggy Pop. Όσοι θέλουν να ξαναζήσουν την ηλεκτρισμένη βραδιά ή να καταλάβουν για τι μιλάμε, έχουν την ευκαιρία στις 2 Ιουλίου να απολαύσουν τη λιπόσαρκη κορμοστασιά του ροκ θρύλου στην Πλατεία Νερού∙ αυτή τη φορά πλάι στον Liam Gallagher, τη φωνή και την ψυχή των Oasis. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα την πολυπόθητη επανένωσή τους, αλλά αγγίζει συνεχώς νέα μήκη με τη σόλο καριέρα του, ενώ λίγο πριν τη συναυλία του στην Αθήνα, θα δώσει δύο τεράστια sold out shows στο Knebworth, τον τόπο όπου έγινε η θρυλική συναυλία των Oasis το 1996. Τα υπόλοιπα ονόματα που ανέβουν στη σκηνή στις 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 3/12, στις 11π.μ., στα € 45 περιορισμένα early bird εισιτήρια. Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/12, η τιμή θα διαμορφωθεί στα € 50. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα € 120, αλλά και δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια: Στο πρώτο εκτός από τους Iggy Pop και Liam Gallagher θα παρακολουθήσετε το live των Nick Cave and the Bad Seeds και Mogwai (15/6/22, Πλατεία Νερού) προς € 90, ενώ στο δεύτερο τους Clutch (19/7/22, Κλειστό Φαλήρου) προς € 70.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".