Οι Daft Punk ρίχνουν τίτλους τέλους

Το φινάλε του ανακοίνωσε το παρισινό ντουέτο μετά από τρεις δεκαετίες πορείας.

Οι Daft Punk ρίχνουν τίτλους τέλους

Το φινάλε του ανακοίνωσε το παρισινό ντουέτο μετά από τρεις δεκαετίες πορείας, μέσα από ένα οκτάλεπτο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube. Οι Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo συναντιούνται σε μία έρημο φορώντας τις γνωστές στολές τους, μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της dance σκηνής: κράνη μηχανής και τζάκετ με το λογότυπο της μπάντας. Ο ένας από τους δύο αρχίζει να απομακρύνεται: όταν θα ξανασυναντηθούν θα βγάλει το τζάκετ αποκαλύπτοντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό για να χαθεί ένα λεπτό μετά σε σωματίδια σκόνης και υπό τους ήχους του «Epilogue», από την τελευταία original κυκλοφορία τους, το «Get Lucky» (2013).

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ντουέτου επιβεβαίωσε τη διάλυσή τους χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες και αφήνοντας μας άφωνους μπροστά στον συγκινητικό επίλογο του σχήματος που συνόδευσε μερικές από τις πιο χορευτικές βραδιές μας και διαμόρφωσε την σύγχρονη dance κουλτούρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Στο Ολύμπια, με συναυλίες για κάθε μουσικό γούστο

Οι προτάσεις για τον μήνα εκτείνονται από αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη και μουσικές του Μάνου Χατζηδάκι ως βρετανική τζαζ και τραγούδια του 16ου και 17ου αιώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

Οι "συμφωνικές βραδιές" στο Ωδείο Αθηνών συνεχίζονται τον Ιανουάριο

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται τη Maria Keller και τον Matthias Balzat "στον απόηχο της γιορτής".

Μια women only παράσταση έρχεται στο Christmas Theater για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στη σκηνή θα βρεθούν μοναδικές ερμηνεύτριες για να αποδώσουν τραγούδια και κείμενα που έχουν γραφτεί αποκλειστικά από γυναίκες.

Οι μεγάλες συναυλίες του 2026 στην Αθήνα

Από sold-out shows μέχρι τα φεστιβάλ με διεθνή line-up, τα λάιβ για τα οποία ανυπομονούμε ήδη να καλοκαιριάσει.

"Et Lux Perpetua": Συναυλία βαθιάς συγκίνησης στην Ευαγγελική Εκκλησία Πειραιώς

Το εμλβηματικό Requiem του Luigi Cherubini παρουσιάζεται από το Φωνητικό Σύνολο Libro Coro.

"Ο Κόσμος Είναι Ένας": Ο Κωνσταντίνος Βήτα συναντά τον Γιάννη Ρίτσο

Ο μουσικός μπλέκει την ποίηση και την μουσική σε ένα ηλεκτρονικό μουσικό ταξίδι στο εσωτερικό σύμπαν του σημαντικού ποιητή.

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.