Οι Daft Punk ρίχνουν τίτλους τέλους

Το φινάλε του ανακοίνωσε το παρισινό ντουέτο μετά από τρεις δεκαετίες πορείας.

Οι Daft Punk ρίχνουν τίτλους τέλους

Το φινάλε του ανακοίνωσε το παρισινό ντουέτο μετά από τρεις δεκαετίες πορείας, μέσα από ένα οκτάλεπτο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube. Οι Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo συναντιούνται σε μία έρημο φορώντας τις γνωστές στολές τους, μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της dance σκηνής: κράνη μηχανής και τζάκετ με το λογότυπο της μπάντας. Ο ένας από τους δύο αρχίζει να απομακρύνεται: όταν θα ξανασυναντηθούν θα βγάλει το τζάκετ αποκαλύπτοντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό για να χαθεί ένα λεπτό μετά σε σωματίδια σκόνης και υπό τους ήχους του «Epilogue», από την τελευταία original κυκλοφορία τους, το «Get Lucky» (2013).

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ντουέτου επιβεβαίωσε τη διάλυσή τους χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες και αφήνοντας μας άφωνους μπροστά στον συγκινητικό επίλογο του σχήματος που συνόδευσε μερικές από τις πιο χορευτικές βραδιές μας και διαμόρφωσε την σύγχρονη dance κουλτούρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μάνος Πυροβολάκης ακροβατεί ανάμεσα στο Κρητικό τραγούδι και τη ροκ μουσική

Οι δυο μουσικές αγάπες του Μάνου Πυροβολάκη, το Κρητικό τραγούδι και η ροκ μουσική, αποτυπώνονται στην διασκευή του για το "Στης Γραμβούσας τ' ακρωτήρι".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
15/02/2026

50 χρόνια Αθηνόραμα: Ο Λυκαβηττός μέσα από τα μάτια του φύλακά του

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

Συναυλίες, lives και DJ sets για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δίνουμε μουσικά ραντεβού σε χώρους που υμνούν τον έρωτα και αφιερώνουν σ’ αυτόν παραστάσεις και live, για full in love καταστάσεις.

Οι Kneecap (ξανα)έρχονται στην Ελλάδα

Επιστροφή στο Rockwave Festival 2026 για το ιρλανδικό trio μια μοναδική εμφάνιση στις 20 Ιουνίου. Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα Quilombo σε μια γιορτή με αφροβραζιλιάνικους ήχους και μπόλικο χορό

Μια αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μετατρέπεται σε ζωντανή πίστα χορού προσκαλώντας το κοινό σε ένα αυθεντικό καρναβαλικό πάρτι.

Ένα δυναμικό συναυλιακό τετραήμερο έρχεται στο Jazzèt Music Hall

Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα Jazz & Blues με ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής θα βρείτε στο jazz club του Χαϊδαρίου.