Γλυκερία, Θηβαίος, Μποφίλιου και άλλοι σε πολυσυλλεκτική διαδικτυακή συναυλία

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος παρουσιάζει τη διαδικτυακή συναυλία «Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι!» για την ενίσχυση του ταμείου του.

Γλυκερία, Θηβαίος, Μποφίλιου και άλλοι σε πολυσυλλεκτική διαδικτυακή συναυλία

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος παρουσιάζει τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία «Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι!» μέσα από την πλατφόρμα estage.gr, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ.. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία διοργανώνεται με τη και συνεισφορά δεκάδων τραγουδιστών, μουσικών, τεχνικών, προκειμένου να επιτευχθεί η ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου εν μέσω πανδημίας. Οι συντελεστές της βραδιάς στέκονται με τα τραγούδια και τους αγώνες τους, δίπλα στους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους συναδέλφους, δίπλα σε όλους που υψώνουν το ανάστημά τους σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες.

Ο κάθε θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει τη Συναυλία μετά από την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας επιλέγοντας ανάμεσα στα ποσά των €3, €5 ή €10, ανάλογα την ενίσχυση που επιθυμεί και δύναται να προσφέρει. Ταυτόχρονα οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταβάλει ένα επιπλέον ποσό για το ταμείο αλληλεγγύης, μπορεί να το κάνει με τη μορφή δωρεάς κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Η συναυλία θα αναμεταδοθεί και από την ΕΡΤ στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο σε μεταγενέστερο χρόνο.

Στη συναυλία έως τώρα έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκάδες ερμηνευτές όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Γλυκερία, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαϊδης, η Βιολέτα Ίκαρη, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Πάνος Μουζουράκης, η Αναστασία Μουτσάτσου, η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Πάνος Μπούσαλης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Μαρίνα Σάττι, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαρία Φαραντούρη.

Επιπλέον, τους ερμηνευτές πλαισιώνουν καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί που στηρίζουν την εκδήλωση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και την επιμέλεια της ορχήστρας αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.

Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει την αύρα του Αιγαίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club

Παρουσίαση του νέου της δίσκου "Άστρον πεσμένον" μαζί με τους μουσικούς BYP Trio και Λεωνίδα Σαραντόπουλο

Decius: Διονυσιακό dance ξεφάντωμα σ' ένα κατάμεστο 'An Club'

Σαν άλλος αυτοκράτορας Δέκιος της Ρώμης, το βρετανικό supergroup ήρθε, είδε και κατέκτησε, με εκατοντάδες Αθηναίους να λικνίζονται ασταμάτητα στους ρυθμούς του.