Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη

Στην Βίλα Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα γίνουν συναυλίες ελεύθερες για το κοινό, από 20 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου.

Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τετραήμερο με συναυλίες θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη από την Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις έχουν γενικό τίτλο «Βραδιές Πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη» και συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Διογένης Δασκάλου, Γιώργης Χριστοδούλου, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη και θα παρουσιαστεί και Αφιέρωμα στον Λέοναρντ Κοέν.

Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη - εικόνα 1

Στους κήπους της Βίλας θα τοποθετηθούν 400 καθίσματα, ηχοφωτιστική κάλυψη και το stage που θα φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες τα βράδια αυτού του μουσικού τετραήμερου. Την Δευτέρα 20 θα εμφανιστούν ο Διογένης Δασκάλου με τους Monie & Monie Conniente και σε σύμπραξη με τον Γιώργη Χριστοδούλου. Την Τρίτη 21, A Tribute to Leonard Cohen με Nalyssa Green, Sugahspank! και Lou is. Την Τετάρτη 22 ο Ορφέας Περίδης και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης με δυο κιθάρες. Και την Πέμπτη 23 η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Βίλα Αλλατίνη είναι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 198, στη Θεσσαλονίκη, και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα τις συναυλίες αφού προμηθευτεί διαδικτυακά, μέσω της www.viva.gr το μηδενικής αξίας εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.