Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη

Στην Βίλα Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα γίνουν συναυλίες ελεύθερες για το κοινό, από 20 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου.

Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τετραήμερο με συναυλίες θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη από την Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις έχουν γενικό τίτλο «Βραδιές Πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη» και συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Διογένης Δασκάλου, Γιώργης Χριστοδούλου, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη και θα παρουσιαστεί και Αφιέρωμα στον Λέοναρντ Κοέν.

Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη - εικόνα 1

Στους κήπους της Βίλας θα τοποθετηθούν 400 καθίσματα, ηχοφωτιστική κάλυψη και το stage που θα φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες τα βράδια αυτού του μουσικού τετραήμερου. Την Δευτέρα 20 θα εμφανιστούν ο Διογένης Δασκάλου με τους Monie & Monie Conniente και σε σύμπραξη με τον Γιώργη Χριστοδούλου. Την Τρίτη 21, A Tribute to Leonard Cohen με Nalyssa Green, Sugahspank! και Lou is. Την Τετάρτη 22 ο Ορφέας Περίδης και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης με δυο κιθάρες. Και την Πέμπτη 23 η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Βίλα Αλλατίνη είναι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 198, στη Θεσσαλονίκη, και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα τις συναυλίες αφού προμηθευτεί διαδικτυακά, μέσω της www.viva.gr το μηδενικής αξίας εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

04/10/2022

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Όπερα και τρανς ορατότητα: παραιτήθηκε η σύμβουλος παραγωγής της "Στρέλλα", Κάθρην Ράιλυ

Η επιλογή ενός cis άντρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παραγωγής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ,, σε σκηνοθεσία Γ. Κουτλή, αναδεικνύει νέους προβληματισμούς για ζητήματα ορατότητας και συμπερίληψης της τρανς κοινότητας.

Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.

Ένα Πορτρέτο του Συνθέτη Περικλή Κούκου στο Ωδείο Αθηνών

Το Ωδείο Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά πορτρέτων επιφανών συνθετών της εποχής μας με τη σκυτάλη να παίρνει ο Περικλής Κούκος.

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ παρουσιάζουν ένα γεμάτο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος φέρνει μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, την ισότιμη συμμετοχή και την προαγωγή της συνεργασίας.