Η Γιορτή της Μουσικής εκπέμπει και από την Τεχνόπολη

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που γίνεται για 21η συνεχόμενη χρονιά – σε πείσμα των καιρών και των αντίξοων συνθηκών – αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου.

Η Γιορτή της Μουσικής εκπέμπει και από την Τεχνόπολη

Στις 21 Ιουνίου, με την ολοκλήρωση της 2ης Athens Music Week, ψηλά από τα 30 μέτρα του Παρατηρητήριου της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, θα δωθεί ένα διαδικτυακό live με τρία ξεχωριστά σχήματα της αθηναϊκής μουσικής σκηνής. Το urban κουαρτέτο των Tfatfy σε eastern jazz/funk μονοπάτια, η παραγωγός και vocalist Mica Eio με ήχο που ξεχωρίζει και η world jazz τραγουδίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με το «CrossOvers: από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα».

Η Γιορτή της Μουσικής εκπέμπει και από την Τεχνόπολη - εικόνα 1

Επίσης, θα υπάρξουν διασυνδέσεις 26 πόλεων της Ελλάδας και 12 ευρωπαϊκών (Αθήνα, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κρακοβία, Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Λιουμπλιάνα, Λισσαβόνα, Πράγα και Σκόπια) σε έναν μουσικό μαραθώνιο 10 ωρών που θα μεταδοθεί ζωντανά σε multicast.

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τα ψηφιακά κανάλια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Οι λεπτομέρειες για την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης και για όλο το Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
10/05/2024

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.