Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη δωρεάν, drive-in συναυλία

To 1ο Drive in Φεστιβάλ σημαίνει την έναρξη μιας νέας εποχής, με μία διαφορετική επιστροφή στις κλασικές μας συνήθειες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη δωρεάν, drive-in συναυλία

Η εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης δημιούργησε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις γνωστές μας συνήθειες, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω μας. Τα drive-in που ξεφυτρώνουν διστακτικά αυτήν την περίοδο έρχονται να καλύψουν το κενό. Ενώ ήδη είμαστε ενήμεροι για τις κινηματογραφικές προβολές, το πρώτο Drive in Φεστιβάλ διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δράσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου μας. Μπορεί το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως το φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας θα σημάνει την έναρξη του την Τρίτη 2 Ιουνίου (ώρα 9μ.μ.), με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη drive-in συναυλια.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς». Η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα σηκώσει την αυλαία στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού, έχοντας στο πλευρό της τον ηθοποιό Παντελή Καναράκη. Θα εμφανιστούν στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, ενώ η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν, με τη διάθεση από το κοινό τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Για να παρακολουθήσετε τη συναυλία, πρέπει να προκρατήσετε τη θέση σας από την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο site του Δήμου Γλυφάδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.