Παγκόσμια Αρμονία και Ειρήνη

Μια μαγευτική συναυλία-τελετή μουσικής αρμονίας όπως δηλώνει και ο τίτλος της, μέσα από τη συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών με την Κινεζική Βιομηχανία Επενδύσεων στον Πολιτισμό.

Παγκόσμια Αρμονία και Ειρήνη

Μια μαγευτική συναυλία-τελετή μουσικής αρμονίας όπως δηλώνει και ο τίτλος της, μέσα από τη συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών με την Κινεζική Βιομηχανία Επενδύσεων στον Πολιτισμό.

Παγκόσμια Αρμονία και Ειρήνη - εικόνα 1

Η «Τελετουργία της Αρμονίας», μια παγκόσμια μουσική γιορτή παρά μια απλή συναυλία είναι αυτή που κλείνει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο (3/8). Μουσικοί και μουσικές από όλο τον κόσμο ενώνουν την τέχνη τους και εκφράζουν μέσω αυτής το ενιαίο και πανανθρώπινο όραμα της παγκόσμιας ειρήνης. Εδώ θα συναντήσουμε τον γερμανό συνθέτη Enjott Schneider να συμπράττει με τον σολίστα στην πίκολο τρομπέτα Otto Sauter και τους Ten of the Best (10 από τους καλύτερους τρομπετίστες του κόσμου)! Θα ακολουθήσει η Εθνική Ορχήστρα της Κίνας με τον μαέστρο Yan Bozheng και την αρμονία θα ολοκληρώσει η Παιδική Χορωδία του Σάλτσμουργκ με μαγικές μελωδίες.

Περισσότερες πληροφορίες

«Τελετουργία της αρμονίας»

  • Φεστιβάλ Αθηνών

Με την Εθνική Ορχήστρα της Κίνας, την Παιδική Χορωδία του Σάλτσμπουργκ, τον Γερμανό συνθέτη Enjott Schneider, τον σολίστ στην πίκολο τρομπέτα Otto Sauter και το γκρουπ Ten of the Best

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out προβλέπεται για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου για τον Νίκο Ξυλούρη

Λίγα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για τη συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη σε επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

Οι πολυβραβευμένοι Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ!

To "Mercury World Tour" θα κάνει στάση στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του ΄23.

Οι Blind Guardian ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα το '23

Το The God Machine Tour 2023 θα κάνει στάση στο νέο "Floyd" της οδού Πειραιώς.

Όσα έμαθε η ζωή στον Γιώργο Μαργαρίτη

Ο λαϊκός τραγουδιστής-θρύλος μοιράζεται μαθήματα ζωής και μιλάει για το τελευταίο άλμπουμ του "Εδώ τα καλά τραγούδια".

Ωραία προγράμματα Βιβάλντι στο πλαίσιο του πολύτιμου "Φεστιβάλ μπαρόκ μουσικής" του Μεγάρου της Θεσσαλονίκης στον … "Παρνασσό"

Έναν πολύτιμο θεσμό φιλοξένησε τις προάλλες η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (15-20 Νοεμβρίου) στην ιδανικών διαστάσεων και ακουστικής Αίθουσα του "Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός".

Το Παιδί Τραύμα και τον Pan Pan συναντιούνται ξανά

Νέα ημερομηνια μετά από ένα εντυπωσιακό sold out, στο πιο ενδιαφέρον double bill της χρονιάς.

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται στον "Σταυρό του Νότου"

Η Μαρίνα Σπανού μία από τις πιο σπουδαίες ανερχόμενες καλλιτέχνιδες ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του "μουσικού σπιτιού" της Αθήνας, στο Σταυρό του Νότου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.