Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon και των Animals στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11 π.μ.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο (27/9) ξεκινά την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11:00 (10:00 CET) από το δίκτυο www.ticketmaster.gr, τον Ιανό, τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο - εικόνα 1

Ο θρυλικός πρωτοπόρος του ροκ, ο μέγας Eric Burdon αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές συναυλίες του με ένα μεγάλο live event κάτω από την Ακρόπολη, τραγουδώντας όλες τα μεγάλα κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία - τη δική του μοναδική ιστορία. Ο θρύλος αυτός του ροκ, μαζί με το συγκρότημά του, τους Animals (όποιοι κι αν είναι, καθορίζονται από τον Eric), το μοναδικό αυτό είδωλο που έδωσε σχήμα τόσο στο boom της βρετανικής σκηνής όσο και στην ψυχεδέλεια της Δυτικής Ακτής, ένας άφθαρτος ήρωας της μουσικής μας, έρχεται στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο - εικόνα 2

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 75 ευρώ. Συγκεκριμένα:
ΑΝΩ Διάζωμα (Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση) Early bird: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα στην τιμή των 30 ευρώ Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ
ΚΑΤΩ Διάζωμα Ζώνη Γ: 40 ευρώ | Ζώνη B: 50 ευρώ | Ζώνη A: 55 ευρώ | Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ | Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
www.ticketmaster.gr | Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00) | Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά | Καταστήματα ΟΠΑΠ | https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη. | Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

Περισσότερες πληροφορίες

Eric Burdon & The Animals

  • Rock-pop-folk

«It’s my life - Live at the Acropolis»: ο θρύλος του ροκ μάς αφηγείται –για τελευταία φορά στην Ευρώπη– την ιστορία της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

25/04/2024

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.