Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon και των Animals στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11 π.μ.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο (27/9) ξεκινά την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 11:00 (10:00 CET) από το δίκτυο www.ticketmaster.gr, τον Ιανό, τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο - εικόνα 1

Ο θρυλικός πρωτοπόρος του ροκ, ο μέγας Eric Burdon αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές συναυλίες του με ένα μεγάλο live event κάτω από την Ακρόπολη, τραγουδώντας όλες τα μεγάλα κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία - τη δική του μοναδική ιστορία. Ο θρύλος αυτός του ροκ, μαζί με το συγκρότημά του, τους Animals (όποιοι κι αν είναι, καθορίζονται από τον Eric), το μοναδικό αυτό είδωλο που έδωσε σχήμα τόσο στο boom της βρετανικής σκηνής όσο και στην ψυχεδέλεια της Δυτικής Ακτής, ένας άφθαρτος ήρωας της μουσικής μας, έρχεται στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Άρχισε η προπώληση για τη συναυλία του Eric Burdon στο Ηρώδειο - εικόνα 2

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 75 ευρώ. Συγκεκριμένα:
ΑΝΩ Διάζωμα (Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση) Early bird: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα στην τιμή των 30 ευρώ Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ
ΚΑΤΩ Διάζωμα Ζώνη Γ: 40 ευρώ | Ζώνη B: 50 ευρώ | Ζώνη A: 55 ευρώ | Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ | Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
www.ticketmaster.gr | Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00) | Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά | Καταστήματα ΟΠΑΠ | https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη. | Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

Περισσότερες πληροφορίες

Eric Burdon & The Animals

  • Rock-pop-folk

«It’s my life - Live at the Acropolis»: ο θρύλος του ροκ μάς αφηγείται –για τελευταία φορά στην Ευρώπη– την ιστορία της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.

Spotify, πώς μας ξεμπρόστιασες έτσι;

Η μελωδία της αυτογνωσίας περιλαμβάνει αρκετά αναπάντεχα ακούσματα καθώς το Spotify με τις ανασκοπήσεις του μας έβγαλε όλους...σχιζοφρενείς.

Οι Helloween είναι το δεύτερο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.