Χορεύοντας με την Πανσέληνο

Τετάρτη βράδυ: full moon και μουσικές – σε δυο ιδιαίτερα spots της πόλης μας: στην Τεχνόπολη και στο Αστεροσκοπείο…

Χορεύοντας με την Πανσέληνο

«Full Moon Fiesta»

Η «Full Moon Fiesta», η γιορτή για την Πανσέληνο στην Τεχνόπολη γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά (17/7) με ένα μουσικό ραντεβού που καλύπτει όλες τις τάσεις και δίνει μια απόλυτη αίσθηση καλοκαιρινής χαλάρωσης. Με την αγαπημένη Katherine Duska στην κορύφωση της βραδιάς που μοιράζεται με τους έξοχους Minor Project και ανοίγει με τους dance ηχορυθμούς της η Matina Sous Peau.

«Όταν βγαίνει το φεγγάρι»

Χορεύοντας με την Πανσέληνο - εικόνα 1

Μια μουσική παράσταση με τραγούδια για την Σελήνη και τον ουρανό από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας με ερμηνευτές την Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και τον Πάνο Μπούσαλη. Η μουσική αυτή παράσταση γίνεται το ζωντανό σάουντρακ για την Πανσέληνο του Ιουλίου, την Τετάρτη 17 Ιουλίοιυ στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου - στο Αστεροσκοπείο (Λόφος Νυμφών, Θησείο), στις 9 μ.μ. Θα ακολουθήσει παρατήρηση του ουρανού από το τηλεσκόπιο Δωρίδη.

Περισσότερες πληροφορίες

«Full Moon Fiesta»

  • Rock-pop-folk

Μια βραδιά με την Katerine Duska, τους Minor Project και DJ set της Matina Sous Peau

«Όταν βγαίνει το φεγγάρι»

  • Ελληνική

Μια μουσική παράσταση με τραγούδια για την Σελήνη και τον ουρανό από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας. Ερμηνεύουν η Αναστασία-Φιόρη Μεταλληνού και Πάνος Μπούσαλης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ρεσιτάλ Καβάκου/Ουάνγκ – Μούλλοβα/Μπήτσον: αναμετρήσεις κορυφής για βιολιά/πιάνα στο Μέγαρο

Η παρουσία δύο κορυφαίων σύγχρονων βιολιστών κόσμησε τα πρώτα ρεσιτάλ του κύκλου "Violin Masters" επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
09/12/2022

The Holy Strangers, Coyote's Arrow και Kidney Black σε μια "οικογενειακή συγκέντρωση" στο "An"

Τρεις μπάντες που συνδέθηκαν απόλυτα με τις αξίες και τη στάση ζωής τους, αλλά και με την κοινή τους πορεία στην τέχνη εμφανίζονται μαζί στη σκηνή.

Shame: "Μετά από δυο χρόνια περιοδειών πάθαμε burn out"

Ο κιθαρίστας Eddie Green μάς μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία της ξαφνικής τους επιτυχίας, τα στοιχεία που έπλασαν το "Drunk Tank Pink" (2021) και τον τρίτο δίσκο που ήδη ετοιμάζουν.

Jazz με θέα την στολισμένη Αθήνα

Το rooftop του Athenian Callirhoe φιλοξενεί τον φημισμένο jazz μουσικό Δημήτρη Βασιλάκη και το Athenian Quartet για μια ξεχωριστή βραδιά.

"For Women": Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στις γυναίκες από την Αγγελική Τουμπανάκη

Το "For Women" project είναι μια σειρά παραστάσεων με στόχο να τιμήσει και να αφηγηθεί τις ιστορίες γυναικών που ενέπνευσαν συνθέτες ανά τον κόσμο και γίναν τραγούδια στις μουσικές παραδόσεις των λαών.

Οι Mavile και οι Pink Vanity σε ένα σαρωτικό double bill

Δύο από τα πιο αγαπητά και ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας εναλλακτικής ροκ σκηνής ανεβαίνουν στην σκηνή του "Ίλιον plus" με νέο υλικό.

Το Μουσικό φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στην χειμερινή του έκδοσή του

Όταν η κλασική μουσική συναντά την καινοτομία και οι παραδόσεις του κόσμου τη σύγχρονη τζαζ.