Με τη Ρίτα και τον Θοδωρή στον Κήπο

«Χωρίς τίτλο…», μια φωνή και ένα πιάνο: μια συγκλονιστική μουσική παράσταση από τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θοδωρή Οικονόμου στον Κήπο του Μεγάρου.

Με τη Ρίτα και τον Θοδωρή στον Κήπο

«Χωρίς τίτλο…». Μια φωνή και ένα πιάνο. Μια συγκλονιστική μουσική παράσταση από τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θοδωρή Οικονόμου στον Κήπο του Μεγάρου στις 9/7.

Με τη Ρίτα και τον Θοδωρή στον Κήπο - εικόνα 1
Φωτό: Άκης Χρήστου

Είναι ένα πραγματικό ταξίδι στους πολλαπλούς και πολύμορφους κόσμους της μουσικής που πραγματοποιείται εδώ και δυο χρόνια – κάθε φορά με το δικό του ξεχωριστό δημιουργικό ρίσκο αλλά και την δική του μοναδική επιτυχία. Δυο πραγματικοί καλλιτέχνες, η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου και ο πιανίστας Θοδωρής Οικονόμου, δυο άνθρωποι που ελέγχουν τέλεια τη γκάμα της τέχνης τους – αλλά που ξέρουν και να επεκτείνουν τα όριά της – φτιάχνουν ένα πρόγραμμα που τρέχει πάνω σε πολύ γνωστά, εντελώς popular τραγούδια, από αυτά που αποτελούν την ουσία της πολιτισμικής μας ύπαρξης, και δίνουν τη δική τους δημιουργική διάσταση και έννοια στο καθένα από αυτά μέσα από μια συγκλονιστική performance που εμπλέκει αυτοσχεδιαστικό πάθος και δύναμη και ειλικρινή έκφραση συναισθημάτων.

Είναι ένα πρόγραμμα που έχουμε απολαύσει κατ’ επανάληψη, μια παράσταση όπου η Ρίτα και ο Θοδωρής δείχνουν την μεγάλη ερμηνευτική / δημιουργική τους κλάση, είναι μουσικές που έχουν ηχογραφηθεί και περιμένουμε την έκδοσή τους και είναι όλα αυτά που για μια ακόμα φορά θα απολαύσουμε – στην Κήπο του Μεγάρου στις 9/7.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρίτα Αντωνοπούλου, Θοδωρής Οικονόμου

  • Ελληνική

«Χωρίς τίτλο...». Φωνή και πιάνο σε τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Αγγελάκα, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι πολυβραβευμένοι Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ!

To "Mercury World Tour" θα κάνει στάση στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του ΄23.

25/11/2022

Οι Blind Guardian ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα το '23

Το The God Machine Tour 2023 θα κάνει στάση στο νέο "Floyd" της οδού Πειραιώς.

Όσα έμαθε η ζωή στον Γιώργο Μαργαρίτη

Ο λαϊκός τραγουδιστής-θρύλος μοιράζεται μαθήματα ζωής και μιλάει για το τελευταίο άλμπουμ του "Εδώ τα καλά τραγούδια".

Ωραία προγράμματα Βιβάλντι στο πλαίσιο του πολύτιμου "Φεστιβάλ μπαρόκ μουσικής" του Μεγάρου της Θεσσαλονίκης στον … "Παρνασσό"

Έναν πολύτιμο θεσμό φιλοξένησε τις προάλλες η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (15-20 Νοεμβρίου) στην ιδανικών διαστάσεων και ακουστικής Αίθουσα του "Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός".

Το Παιδί Τραύμα και τον Pan Pan συναντιούνται ξανά

Νέα ημερομηνια μετά από ένα εντυπωσιακό sold out, στο πιο ενδιαφέρον double bill της χρονιάς.

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται στον "Σταυρό του Νότου"

Η Μαρίνα Σπανού μία από τις πιο σπουδαίες ανερχόμενες καλλιτέχνιδες ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του "μουσικού σπιτιού" της Αθήνας, στο Σταυρό του Νότου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Οι GoGo Penguin στο "Gagarin"

Όλες οι πληροφορίες και το πρόγραμμα της συναυλίας τους στην Αθήνα.