Το Rockwave φέτος έχει την LP, τον Kavinsky κ.ά.

Προετοιμάζοντας, ουσιαστικά, την γιορτή των 25 χρόνων του, το δημοφιλές ροκ φεστιβάλ έχει ως φετινή του headliner την LP.

Το Rockwave φέτος έχει την LP, τον Kavinsky κ.ά.

Το Rockwave Festival έχει την 25η επέτειό του το καλοκαίρι του 2020. Έτσι, φέτος, το Σάββατο 22 Ιουνίου, κάνει μια προθέρμανση για τη μεγάλη γιορτή φέρνοντας ονόματα όπως η LP, ο DJ Kavinsky και άλλα που θα ανακοινωθούν.

Το Rockwave φέτος έχει την LP, τον Kavinsky κ.ά. - εικόνα 1

Η Laura Pergolizzi τείνει να είναι μια θηλυκή ενσάρκωση - ή και διακτινισμός - του Bob Dylan στο σήμερα, με τραγουδοποιητική θεματική που αφορά επείγοντα θέματα και καταστάσεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αισθητική. Η LP είναι μια αυθεντική παρουσία στον πολυμορφικό χώρο της σύγχρονης ποπ και με όπλο την εκφραστική φωνή της χαράζει τον δικό της δρόμο τραγουδώντας την αγάπη, τον έρωτα, τον φόβο, την ανασφάλεια, την απιστία, τη λύπη και τη λύτρωση.

Το Rockwave φέτος έχει την LP, τον Kavinsky κ.ά. - εικόνα 2

Ο Vincent Belorgey ή Kavinsky μετασχηματίζει σε electropop άπειρες σκηνές από παλιές ταινίες που έχει δει στην παιδική και εφηβική του ηλικία, σχηματοποιώντας σε κάθε περίπτωση το ανάλογο φανταστικό / φαντασιακό σάουντρακ. Αυτό θα κάνει και στο TerraVibe.

Προπώληση Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: € 35, € 60 VIP | Aνά 3 εισιτήρια VIP δωρεάν μια θέση parking
Online Πώληση: Γενική Είσοδος: 3€ 8,50, € 66 VIP | Aνά 3 εισιτήρια VIP δωρεάν μια θέση parking
Σημεία Προπώλησης: Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς, τηλ.: 210 3608366) Τρίτη - Παρασκευή 10:30 - 14:30 & 17:00 - 21:00 Σάββατο 10:30 - 16:30 | Musicland Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 264880
Online www.hunteragency.gr | www.viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διπλό ραντεβού στο "Gazarte"

Με δύο διεθνείς καλεσμένους, το μουσικό στέκι του Κεραμεικού μπαίνει ψηλά στα "οπωσδήποτε" αυτής της εβδομάδας.

24/03/2023

Υπόγεια Ρεύματα & Τσοπάνα Rave: "Μας ενώνουν η ταξική μας συνείδηση και οι ηλεκτρικές κιθάρες"

Οι δύο "Υποψήφιοι για αποχώρηση" εκπρόσωποι της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μιλάνε για την κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση που στήνουν τα επόμενα Σάββατα στη σκηνή του "Σταυρού του Νότου".

Ο Μίκης Θεοδωράκης "συνομιλεί" με τον Μαρκ Μπλίτσταϊν

Ένα αφιέρωμα στο εμβληματικό "Ένας όμηρος" του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και τα πολιτικά τραγούδια του σπουδαίου Αμερικανού συνθέτη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

100 χρόνια Μαρία Κάλλας: Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την Ελληνίδα ντίβα

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Divina, στο πλαίσιο του επετειακού έτους UNESCO Μαρία Κάλλας 2023 του ΥΠΠΟΑ.

Leftfield και Boy Harsher στο line up του Release Athens 2023

Το σπουδαίο σχήμα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής και οι Αμερικανοί εκπρόσωποι της dark electronica, θα πλαισιώσουν τους headliners, Στέρεο Νόβα.

"αϊζο": Ένα μουσικό πείραμα της Νεφέλης Σταματογιαννοπούλου

Η πολυμορφική παράσταση της συνθέτριας-περφόμερ, που μελετάει την ηχητική σύνθεση σε σχέση με την κίνηση και την δραματουργία του ήχου, στο "Αltera Pars".

"Βέρθερος": Η συγκινητική ρομαντική όπερα επανέρχεται στη Λυρική

Ο "Βέρθερος" του Μασνέ επανέρχεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε αναβίωση παλαιότερης παραγωγής του Σπύρου Ευαγγελάτου και με δύο διάσημους λυρικούς πρωταγωνιστές, για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ (23, 26, 28, 31 Μαρτίου & 2, 4 Απριλίου).