Ένα ολλανδικό μουσικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Το ωδείο Codards του Ρότερνταμ ξεκινάει τη συνεργασία του με το ελληνικό ωδείο Lab Music Education με μια open day ενημερωτική εκδήλωση στον Ιανό το Σάββατο 23/3.

Ένα ολλανδικό μουσικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Τα ωδεία της Ολλανδίας είναι στην κορυφή των προτιμήσεων για ανωτάτου επιπέδου μουσικές σπουδές (Bachelor, Master) και ένα από αυτά, το Codarts, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Τώρα το ελληνικό ωδείο Lab Music Education δημιουργεί μία γέφυρα επικοινωνίας με το Codarts και για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία του οργανισμού θα πραγματοποιηθούν εισαγωγικές εξετάσεις (auditions) εδώ, στη χώρα μας, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Lab | Music Education.

Ένα ολλανδικό μουσικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα - εικόνα 1

Με αυτήν την αφορμή, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 6 μμ στο ΙANOS CAFÉ (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί μία Open day ενημερωτική εκδήλωση για όσους αγαπούν τη μουσική και θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους σπουδάζοντας μουσική στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. O καθηγητής Ed Verhoeff και η διευθύντρια του jazz τμήματος Linda Bloemhard, θα μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα του Codarts και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις όλων, όσοι ονειρεύονται να σπουδάσουν μουσική στο φημισμένο ωδείο. Στην εκδήλωση θα δοθούν επίσης πληροφορίες για τα προγράμματα προετοιμασίας που θα παρέχει από την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο το LAB υπό την αιγίδα του Codarts.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει ξεχωριστό event με τους μουσικούς των δύο οργανισμών να παίρνουν θέση στη σκηνή του Afrikana Jazz Bar (Ιεροφαντών 13 -συνέχεια οδού Κεραμεικού). Μαζί τους οι Arrabna Project.

Μάθετε περισσότερα για τις εισαγωγικές εξετάσεις εδώ: https://www.labmusiceducation.gr/codarts
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Lab στο 2103839400 ή στο info@labmusiceducation.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Codarts: https://www.codarts.nl/en/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Bad Bunny στο Super Bowl, μια ιστορική κατάληψη της αμερικανικής σκηνής και ένας πραγματικός γάμος

Easter eggs, guest stars επιπέδου Lady Gaga και μια "casita" στο κέντρο του γηπέδου: Όλα όσα έκαναν το Halftime Show του Bad Bunny, το πιο τολμηρό πολιτιστικό γεγονός του 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2026

Ο Alfa Mist αφήνει τις τζαζ σκηνές του Λονδίνου για ένα ατμοσφαιρικό live στην Αθήνα

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της βρετανικής τζαζ νέας γενιάς, καταφθάνει τον Μάρτιο στην Ελλάδα, υποσχόμενος να ταξιδέψει το κοινό.

"Μαύρη Πέτρα" για τους Δημήτρη Μυστακίδη και Μάρθα Φριντζήλα

Tο single που σφραγίζει τη συνεργασία των δύο σημαντικών καλλιτεχνών.

Trio Concept και Γκιόργκι Γκιγκασβίλι απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο πλαίσιο του θεσμού ECHO Rising Stars φιλοξενούνται σήμερα δύο από τους φετινούς Rising Stars, που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά.

Για τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, τζαζ σημαίνει ελευθερία

Ο ψαγμένος, ανήσυχος και δημιουργικός καλλιτέχνης πιστεύει ότι δεν υπάρχουν όρια στα ηχοχρώματα που μπορεί να παράξει η τρομπέτα του και μιλά για αυτό -αλλά όχι μόνο για αυτό- στο 'α'.

"Μένουμε πάντα παιδιά": Το απόλυτο αποκριάτικο πάρτι με ποπ επιτυχίες στο Παλλάς

Τον Φεβρουάριο, στην καρδιά των Αποκριών, το Θέατρο Παλλάς μετατρέπεται σε φωτεινή ντισκομπάλα.

Παράταση για το μουσικό threesome του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο

Παρέα με τον Κωστή Χριστοδούλου και τον Σωτήρη Ντούβα, ο τραγουδοποιός το κρατά "ζωντανό" στο Κύτταρο και τον Απρίλιο.