Οκτώ ραντεβού στο Faust τον Γενάρη

Οι μουσικές βραδιές στο Faust το δεύτερο μισό του Γενάρη έχουν ροκ, σουίνγκ, dark cabaret, reggae, lounge, μπλουζ και πολλά άλλα.

Οκτώ ραντεβού στο Faust τον Γενάρη

Αλεξάνδρα Κλάδη

Κλασικό «Renaissance Girl» που ξέρει να στριμώχνει μουσικές στο λάπτοπ της, φτιάχνοντας ένα δικό της ηλεκτρονικό lounge. Πλήκτρα και λούπες, πειραγμένα φωνητικά και απρόσμενες σουινγκάτες αρμονίες φτιάχνουν μια μουσική παράσταση γεμάτη φρεσκάδα που αφήνει ανοιχτό χώρο για πειραματισμό μέσα από ψάξιμο για νέους τρόπους έκφρασης. (20/1)

StarWound

Μια rock μουσική παράσταση που περιέχει μυστηριακά στοιχεία σύγχρονου καμπαρέ. Στίχοι και κείμενα που μας πηγαίνουν στον κόσμο της Eve: μια dark κατάσταση μέσα σε έντονα συναισθήματα και πλάσματα μάλλον αλλόκοτα. Για ένα δίωρο βιώνουμε πως είναι να ζεις σε ένα άλλο σώμα αναπνέοντας στο δικό σου. (21/1)

Σίμος Κακάλας

Η παράσταση Λίγο γλάσσο ακόμα είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα και στα ερωτήματα που μπορεί να μας βασανίζουν. Έτσι, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις το ποτό σου ακούγοντας τραγούδια που λάτρεψες αλλά και μίσησες, τραγούδια με τα οποία γέλασες και ερωτεύτηκες. (22, 29/1)

Athens Lounge Band

Από το μάμπο του Perez Pradο στη μπόσα νόβα του Antonio Carlos Jobim και από την ατμοσφαιρική σόουλ της Shirley Bassey στην beat pop των '60's! Με την εντυπωσιακή Μαρία Βασιλοπούλου - που ξεχώρισε από το The Voice - και το swingin' της 7μελούς Athens Lounge Orchestra. (23/1)

George Zervos

Ξεκινάει από το garage και το καθαρό rock 'n' roll και δημιουργεί μια υβριδική φάση που μπορεί να λάμπει μέσα σε οποιαδήποτε φαντασιακή κατάσταση. Στην πράξη, πρόκειται για σύγχρονο ροκ με εξαιρετικές κιθαριστικές γραμμές που ανοίγουν το δρόμο για ένα αξέχαστο πάρτι. (24/1)

Biskinis Mantras

Με δυο δισκογραφικές δουλειές (Πλαστελίνη και Μάντρας) και επιλεγμένες διασκευές γνωστών τραγουδιών ο Περικλής Μπισκίνης και το γκρουπ του διαχέουν στην ατμόσφαιρα άπλετη ενέργεια αλλά και εσωτερική αρμονία ούτως ώστε να ανατρέπουν τα χειμωνιάτικα δεδομένα με σχεδόν καλοκαιρινή reggae διάθεση! (27/1)

The Guilties

Ο Πάρις Θωμόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όπου το grunge σχετίζεται με τον Χατζιδάκι, και το κλασικό ροκ συνάδει με το ρεμπέτικο και το μπλουζ. Οι μελωδίες που προκύπτουν είναι αλλόκοτες, ευαίσθητες, ηλεκτρικές και σαφώς ένοχες! Εδώ παρουσιάζουν τα πρώτα 12 κομμάτια τους. (28/1)

Blues Antivirus

Πατρινό γκρουπ με blues-rock καταβολές και πετυχημένες εμφανίσεις που τους οδήγησαν και εκτός των ορίων της πόλης. Τα δυο τελευταία χρόνια οι Blues Antivirus έχουν αναγεννηθεί ριζικά και έχουν κερδίσει τον τίτλο της «High Energy Blues–Rock Band». (30/1)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

24/04/2024

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.