Ο Nick Waterhouse έρχεται για να μας ξεφαντώσει!

Έρχεται από την Καλιφόρνια για να μας βάλει ξανά στην πρίζα με την δική του ξεχωριστή cool μίξη από rhythm & blues, rock 'n' roll, soul-pop και jazz-pop.

Ο Nick Waterhouse έρχεται για να μας ξεφαντώσει!

O Nick Waterhouse επιστρέφει στην πόλη μας το Σάββατο 30 Μαρτίου. Στο Fuzz Live Music Club θα ζήσουμε μια βραδιά απόλυτης διασκέδασης και ασταμάτητου χορού.

Ο Nick Waterhouse έρχεται για να μας ξεφαντώσει! - εικόνα 1

Ο Nick Waterhouse κινείται με vintage αισθητική και προοπτική, όμως το παλιό υλικό που αγγίζει στα χέρια του, στη φωνή του και στην τραγουδοποιία του γίνεται καινούριο. Δεν είναι μόνο "ο νέος που παίζει παλιά rhythm & blues", όπως τον έχουν χαρακτηρίσει. Είναι ο δημιουργικός καλλιτέχνης που πιάνει την παράδοση του rhythm & blues, της σόουλ, της χορευτικής τζαζ κ.ο.κ. και αποδεικνύει στην πράξη τη διαχρονικότητα και τη λειτουργικότητά τους στο σύγχρονο ποπ περιβάλλον.
Έτσι, ο 33χρονος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και τραγουδιστής από την Καλιφόρνια ξαναφέρνει στη χώρα μας τη δική του cool μίξη από rhythm & blues / rock 'n' roll / soul-pop και jazz-pop που, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τη μουσική και την εμφάνισή του, μας παρασέρνει σε ένα ξέφρενο party που γίνεται πραγματικό ταξίδι στα '50's και '60's.

Nick Waterhouse + opening acts (tba) | Σάββατο 30 Μαρτίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr) | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 11/1, στις 10:00, προς στα 23 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.
Διάθεση: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online: www.viva.gr / www.fuzzclub.gr/event/nick-waterhouse | Φυσικά σημεία στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.