Οι Sons of Apollo έρχονται στο Fuzz

Το μεταλλικό supergroup ετοιμάζεται για την πρώτη του συναυλία σε ελληνικό έδαφος.

Οι Sons of Apollo έρχονται στο Fuzz

Οι Sons of Apollo δημιουργήθηκαν από τους Dream Theater – δηλαδή από τον ντράμερ Mike Portnoy και τον κιμπορντίστα Derek Sherinian, που συνδέονται από μακροχρόνια φιλία (και εξαιτίας αυτής από το παρατσούκλι «Del Fuvio Brothers»). Πήραν μαζί τους πολύπειρους μουσικούς όπως τον μπασίστα Billy Sheehan, τον τραγουδιστή Jeff Scott Soto και τον κιθαρίστα Ron «Bumblefoot» Thal (από τους Guns ‘n Roses) και έφτιαξαν τους Γιους του Απόλλωνα που φυσικό είναι να θεραπεύουν τη μουσική και μάλιστα τις πιο prog, groove και μεταλλικές αποχρώσεις της με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αθήνα είναι η τελευταία στάση στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, η οποία όχι μόνο ήταν sold out σε πολλές περιοχές, αλλά και σχολιάστηκε με διθυραμβικές κριτικές. Άλλωστε, ο τρόπος που επέλεξε ο Jeff Scott Soto να καλέσει στη συναυλία τους Έλληνες φανς δίνει ένα καλό στίγμα για την ενέργεια της μπάντας- άρα και για την ενέργεια τους στο live.

Το «Psychotic Symphony», το πρώτο και πολυαναμενόμενο τους άλμπουμ, δείχνει ότι τα συστατικά του γκρουπ δούλεψαν στην εντέλεια και έτσι θα ακούσουμε στο «Fuzz», την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ένα πραγματικό σούπερ γκρουπ.

Η προπώληση συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς, στην τιμή των 35 Ευρώ, η οποία θα παραμείνει σταθερή μέχρι και την ημέρα της συναυλίας.

i Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) | Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | Πόρτες: 20:00 | Τιμές Εισιτηρίων: Early Bird 32€ (sold out) | Προπώληση & Ταμείο: €35

Περισσότερες πληροφορίες

Sons of Apollo

  • Rock-pop-folk

Το νέο supergroup, που αποτελείται από μέλη των Dream Theater, Mr. Big, Guns ’n’ Roses και Journey, έρχονται για live

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μεταλλική καταιγίδα μέσα στο καλοκαίρι στην πλατεία Νερού

Οι Megadeth και οι Sepultura, πρωταγωνιστούν σε μια μεταλλική καταιγίδα την Τρίτη 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο του Release Athens 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
26/01/2026

H Barakos Orchestra σε μια μουσική σύμπραξη προς τιμήν του Γιώργου Μπαράκου

Η 12μελός μπάντα ενώθηκε την άνοιξη του 2024 με μόνο στόχο να τιμήσει τον άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ.

Οι Nine Below Zero στην Αθήνα τον Απρίλιο για μια συναυλία γεμάτη groove και ροκ

H θρυλική βρετανική μπάντα με μουσική διαδρομή δεκαετιών φέρνει το γνήσιο βρετανικό rhythm & blues πνεύμα στο Piraeus Club Academy.

Jazz στο Μουσείο με το Melina Paxinos Quartet

Mε την συναυλία "Muses" το κοινό θα παρασυρθεί στους ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς σε σουρεαλιστικά τοπία από το κουαρτέτο της Μελίνας Παξινού.

Ο Ιan Ikon επιστρέφει με το τραγούδι "Stay tuned"

Είναι προσαρμοσμένο στην φωνή της Aristea.

"Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα": Ένα καθηλωτικό συλλογικό έργο τέχνης

Αυτή η άκρως συγκινητική, υποδειγματικά υλοποιημένη και ερμηνευμένη παραγωγή αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαγώγιμο πολιτιστικό προϊόν πρώτης τάξης.