Αναβάλλεται η συναυλία της Hindi Zahra

Πρωτοφανές; Οι συναυλία αναβάλλεται λόγω αδυναμίας έκδοσης βίζας για τους τρεις Μαροκινούς μουσικούς της!

Αναβάλλεται η συναυλία της Hindi Zahra

Η νέα ημερομηνία της συναυλίας της Hindi Zahra στην Αθήνα είναι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club.

Αναβάλλεται η συναυλία της Hindi Zahra - εικόνα 1

Η αναβολή της συναυλίας της 4ης Μαΐου γίνεται λόγω αδυναμίας έκδοσης βίζας για τους τρεις Μαροκινούς μουσικούς της Hindi Zahra. Η διαδικασία έκδοσης βίζας έχει, προς το παρόν, ανασταλεί από το Προξενείο μας στην Καζαμπλάνκα, γιατί βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης!

Η Hindi Zahra στέλνει το παρακάτω μήνυμα για το γεγονός: «Αγαπημένοι φίλοι μου στην Ελλάδα, με λύπη ανακοινώνω ότι οι προγραμματισμένες μας συναυλίες αναβάλλονται αναγκαστικά, λόγω της αδυναμίας της ελληνικής πρεσβείας στην Καζαμπλάνκα να εκδώσει βίζα για τα τρία μέλη της μπάντας μου, που έχουν Μαροκινή υπηκοότητα. Φαίνεται ότι η Πρεσβεία μετακομίζει και το σχετικό τμήμα κλείνει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν τις σχετικές θεωρήσεις... Λυπάμαι τόσο πολύ ... ήμουν έτοιμη να έρθω και να παίξω για εσάς, τους τόσο όμορφους ανθρώπους... Ο Έλληνας διοργανωτής και ο μάνατζερ μου κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες που ταιριάζουν στο πρόγραμμα της περιοδείας μας. Ελπίζω, λοιπόν, να σας δω όλους στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club και στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Fuzz Club... Ειρήνη και αγάπη».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".