Ο Θανάσης και ο Σωκράτης περιοδεύουν μαζί! Ξεκίνησε η προπώληση

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας, «Με στόμα που γελά», βγαίνουν στο δρόμο και σφραγίζουν με την ιδιαιτερότητά τους το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Ο Θανάσης και ο Σωκράτης περιοδεύουν μαζί! Ξεκίνησε η προπώληση

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας, «Με στόμα που γελά», βγαίνουν στο δρόμο και σφραγίζουν με την ιδιαιτερότητά τους το συναυλιακό μας καλοκαίρι. Για την Αθήνα το ραντεβού είναι Σάββατο 9 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

Ο Θανάσης και ο Σωκράτης περιοδεύουν μαζί! Ξεκίνησε η προπώληση - εικόνα 1

Έχουμε ήδη γράψει την άποψή μας για τον καινούριο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα - και αυτή, ως γνωστόν, είναι κάτι παραπάνω από θετική. («Είναι οι μουσικές του Θανάση, αγνές και καθαρές, που προέρχονται από την (αγνή και καθαρή, επίσης) δημοτική και λαϊκή παράδοση μέσω προχωρημένων rock και no wave επιδράσεων – αυτές που ξέρουμε ότι προέρχονται από κάποιον γεωγραφικό παράλληλο και πάνω – και που βρίσκουν στη φωνή του Μάλαμα μια ιδανική ερμηνευτική εκφορά»).

Πέραν αυτού όμως, οι δυο καλλιτέχνες έχουν τέτοιο πλούσιο ρεπερτόριο (και μεμονωμένα και σαν άθροισμα) και τέτοια δυναμική που οι εμφανίσεις τους αποτελούν απλά top events!

Έτσι, ας δώσουμε τις βασικές πληροφορίες που αφορούν στην προπώληση - και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων: Online: www.viva.gr και http://www.fuzzclub.gr/event/papakonstantinou-malamas/ Tηλεφωνικά: 11 876 Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots , Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Περισσότερες πληροφορίες

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας

  • Ελληνική

Με αφορμή το νέο δίσκο του Θανάση «Με στόμα που γελά», στον οποίο ερμηνευτής είναι ο Σωκράτης, εξελίσσεται μια live σύμπραξη άκρως δημιουργική και ουσιωδώς απολαυστική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έφυγε από τη ζωή ο Αργύρης Ζήλος, ο κριτικός που μας έμαθε ότι το να γράφουμε για μουσική είναι μια σοβαρή (αλλά και αστεία) υπόθεση

Ο πατριάρχης της μουσικοκριτικής στον ελληνικό Τύπο, και στο Αθηνόραμα ιδιαίτερα, άφησε εποχή για την καυστικότητα, την ποικιλομορφία και τη διεισδυτικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
19/11/2025

Οι Godspeed You! Black Emperor επιστρέφουν στην Αθήνα

Η επιδραστική κολεκτίβα από τον Καναδά υπόσχεται μια μεγάλη post–rock βραδιά, στο "Floyd Live Music Venue".

Αλεξάνδρα Μάγκου: "Ζούμε στην εποχή της μουσικής απελευθέρωσης"

Λίγο πριν τη συναυλία της στο "Arch Club" (26/11), η πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια μιλά στο "α".

Ρετρό Σάββατα στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ο Δαυίδ Ναχμίας, ανασύρει από την αχλή του 20ου αιώνα τραγούδια επιθεωρησιακά, τραγούδια που άλλοτε διασκέδαζαν και άλλοτε ειρωνεύονταν τα ήθη, τα πάθη και τις μικρές, γλυκόπικρες ιστορίες μιας Ελλάδας.

Τι θα παίξει τα φετινά Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ

Συναυλίες για όλα τα γούστα, DJ sets και πολλές εκπλήξεις πρωταγωνιστούν στο φετινό μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ.

Το εβδομαδιαίο μουσικό πρόγραμμα του Theatre of the NO

Οι συναυλίες που θα δούμε στο πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας το επόμενο διάστημα.

Στην κούρσα του 'sold-out': Γιατί μιλάμε ήδη για το καλοκαίρι του 2026;

Συγκεντρώσαμε ποιες ημερομηνίες σημειώνουμε από τώρα στα ημερολόγιά μας και για ποιες συναυλίες σπεύδουμε να εξασφαλίσουμε εισιτήρια από νωρίς.