Σταμάτης Κραουνάκης: δεύτερος γύρος

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με το "Όλοι ένα - Φίλα με" συνεχίζει για 21 ακόμα παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιατί έτσι το ζήτησε ο κόσμος. Από 4/11...

Σταμάτης Κραουνάκης: δεύτερος γύρος

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με το "Όλοι ένα - Φίλα με" συνεχίζει για 21 ακόμα παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιατί έτσι το ζήτησε ο κόσμος. Από 4/11...

Σταμάτης Κραουνάκης: δεύτερος γύρος - εικόνα 1

Ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή, με σκοπό να δώσει μόνο λίγες παραστάσεις. Απλώθηκε όμως, ο κόσμος ζητούσε το «Όλοι ένα - Φίλα με» κι έτσι έγινε μία από τις επιτυχίες της χρονιάς. Η παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη τελικά διήρκεσε όλη τη χρονιά και πήγε παντού στην Ελλάδα. Πρόκειται για τραγούδια που μας καλύπτουν συναισθηματικά εδώ και δεκαετίες, παρουσιασμένα με τρόπο άμεσο και γοητευτικό. Ο Σταμάτης μαζί με τους Χρήστο Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργο Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα και τους Άρη Βλάχο (πλήκτρα), Βάιο Πράπα (λαϊκά έγχορδα, κιθάρα) και Γιώργο Ταμιωλάκη (τσέλο), προτού φύγουν για Ευρώπη και Αμερική, πάνε ξανά εκεί από όπου ξεκίνησαν: στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» (από 4/11).

Περισσότερες πληροφορίες

Σταμάτης Κραουνάκης

  • Ελληνική

«Όλοι ένα - Φίλα με»: τρεις γενιές τραγουδιών από το πλούσιο ρεπερτόριο του συνθέτη. Με τον ίδιο στο πιάνο, τους Άρη Βλάχο (μουσική διεύθυνση, πλήκτρα), Βάιο Πράπα (λαϊκά έγχορδα, κιθάρα), Γιώργο Ταμιωλάκη (βιολοντσέλο) και τους Χρήστο Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργο Στιβανάκη και Χάρη Φλέουρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.