Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens

Tο σπουδαίο psych-rock συγκρότημα από το Τέξας προστίθενται στο line-up της 4ης ημέρας του Release Athens 2016 (με Sigur Ros, DIIV κ.ά.)

Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens

Tο σπουδαίο psych-rock συγκρότημα από το Τέξας προστίθενται στο line-up της 4ης ημέρας του Release Athens 2016 (με Sigur Ros, DIIV κ.ά.)

Οι Black Angels στην 4η μέρα του Release Athens - εικόνα 1

Οι Τεξανοί επιστρέφουν στην Ευρώπη - κατευθείαν από το "δικό τους" Levitation (ex-Austin Psych Fest) - ειδικά για το νέο φεστιβάλ της Αθήνας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού πρώτου album τους, "Passover"! Σημείο αναφοράς για την ψυχεδελική σκηνή, όχι μόνο για την υπέροχη μουσική τους αλλά για την εν γένει δραστηριότητά τους, οι Black Angels αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού τα τελευταία χρόνια!

Η διάθεση των εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του Release Athens 2016 συνεχίζεται, προς 36 ευρώ για κάθε ημέρα ξεχωριστά (μέχρι τις 30 Απριλίου) και προς 120 ευρώ για ολόκληρο το φεστιβάλ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2016/ Όλα τα εισιτήρια διατίθενται σε έως και 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, στο www.viva.gr, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα"

Η περίφημη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Σ. Πετρόπουλου, επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα sold out.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Επιτυχημένος Κόρνγκολντ, ατελέστατος Μάλερ σε πρόσφατη συναυλία της ΚΟΑ υπό τον Γουώρνερ – Θαυμάσιος Χάυντν από Giardino Armonico / Αντονίνι στη Ροτόντα Θεσσαλονίκης

Η ατελής εκτέλεση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ σκίασε την πρόσφατη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ το ιστορικό σύνολο οργάνων εποχής "Il Giardino armonico" έκανε το καθυστερημένο πλην ερεθιστικό ελληνικό ντεμπούτο του με συμφωνίες του Χάυντν στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης

Η Αναστασία Κότσαλη και ο Μιχάλης Καλκάνης συνομιλούν με την ανεικονική γεωμετρία της Όπυς Ζούνη

Παρουσιάζουν το νέο του μουσικό εγχείρημα "Περγαμόντο" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

"Μομφή": Μια μουσική performance της Μαρίκας Κλαμπατσέα και του Λεονάρδου Βαλεστσαίν

Το έργο εμπνέεται από τη ρήση του Bertolt Brecht: "Στους σκοτεινούς καιρούς θα υπάρχει και τραγούδι; Ναι, θα υπάρχει και τραγούδι. Για τους σκοτεινούς καιρούς".

Το συναυλιακό πρόγραμμα του ΠΣΚ

Rap, techno, world music αλλά και metal και pop· αυτό το τριήμερο στην Αθήνα έχει τα πάντα.

The Dream Syndicate: Η μεγάλη επιστροφή μιας θρυλικής μπάντας

Ένα από τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα.

Κανάλι στο YouTube μετατρέπει διάσημα ελληνικά τραγούδια σε soul κομμάτια των 50s

Το YouTube κανάλι που συνδυάζει διάσημα ελληνικά κομμάτια με soul ήχο των ’50s, δημιουργώντας μέσω τεχνητής νοημοσύνης έναν ρετρό, ατμοσφαιρικό κόσμο που ξεχωρίζει στο ελληνικό ίντερνετ.