Πέντε sold out και μια ακόμα συναυλία για την Άλκηστη στο Μέγαρο!

Μετά την τεράστια ζήτηση και για την πέμπτη συναυλία της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαριστεί το κοινό και προσθέτει μια ακόμη, τελευταία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου!

Πέντε sold out και μια ακόμα συναυλία για την Άλκηστη στο Μέγαρο!

Μετά την τεράστια ζήτηση και για την πέμπτη συναυλία της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαριστεί το κοινό και προσθέτει μια ακόμη, τελευταία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου!

Πέντε sold out και μια ακόμα συναυλία για την Άλκηστη στο Μέγαρο! - εικόνα 1

Ένα παιχνίδι με τον χρόνο, με την απεικόνιση του «χθες» στο «σήμερα», μέσα από την φυσική συνέχεια και την αισθητική πληρότητα και ολοκλήρωση. Ένα παιχνίδι όπως μπορεί να απολαύσει κανείς μέσα από τα τραγούδια και την φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Η σπουδαία ερμηνεύτριά μας έρχεται για μια ακόμα φορά στο Μέγαρο Μουσικής (στις 11-12-13-15-16 που είναι sold out και στις 17/2 που μόλις προστέθηκε για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση) , μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες της και τον ιδιαίτερο ήχο της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων MandolinARTE, δίνοντάς μας μιαν άλλη ηχητική αίσθηση – και ένα πάντα ζεστό συναίσθημα – με τραγούδια που όλοι ξέρουμε πως έχουν ξεπεράσει τη φύση τους και τη θέση τους, και έχουν ταξιδέψει απρόσκοπτα μέσα στον χρόνο, χαρίζοντάς μας χαρά και συγκίνηση. Μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είναι και ο Γιώργος Καραδήμος.

Περισσότερες πληροφορίες

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

  • Ελληνική

Σ’ ένα «Παιχνίδι με το χρόνο», με τη μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων MandolinARTE. Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
05/10/2022

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Όπερα και τρανς ορατότητα: παραιτήθηκε η σύμβουλος παραγωγής της "Στρέλλα", Κάθρην Ράιλυ

Η επιλογή ενός cis άντρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παραγωγής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ,, σε σκηνοθεσία Γ. Κουτλή, αναδεικνύει νέους προβληματισμούς για ζητήματα ορατότητας και συμπερίληψης της τρανς κοινότητας.

Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.