Pepper Xmas Party στο "Gazarte"

Όπως γίνεται κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το "πιπεράτο" τριώροφο πάρτι δίνει ιδιαίτερη γεύση στις γιορτές μας στο "Gazarte" (Tετάρτη 23 Δεκεμβρίου).

Pepper Xmas Party στο "Gazarte"

Όπως γίνεται κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το "πιπεράτο" τριώροφο πάρτι δίνει ιδιαίτερη γεύση στις γιορτές μας στο "Gazarte" (Tετάρτη 23 Δεκεμβρίου).

Pepper Xmas Party στο "Gazarte" - εικόνα 1

To stage στο ισόγειο του Gazarte υποδέχεται τη μπάντα που δημιουργείται κάθε χρόνο, ειδικά για τις ανάγκες του party. Φετινοί καλεσμένοι είναι τα… «Αγόρια από Σπίτι», δηλαδή η νέα γενιά τραγουδιστών / τραγουδοποιών που αγαπάει ο Pepper: Monsieur Minimal, Leon of Athens, Moa Bones, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Dimitris Samolis, Στάθης Δράκος (Minor Project), Γιώργος Παπαγεωργίου (Polkar), Gautier Velissaris κ.ά. σε μια μπάντα που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για τη βραδιά αυτή!

Pepper Xmas Party στο "Gazarte" - εικόνα 2

Αμέσως μετά, τα decks καταλαμβάνουν οι Imam Baildi, για ένα … διαφορετικό Dj Set! Το Live θα μεταδοθεί ζωντανά στον αέρα του Pepper 96.6, από τις 22:00 έως τη 01:00! Στο χώρο του Σινεμά, ο ταλαντούχος Stand Up Comedian, Λάμπρος Φισφής , παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο trend της εκπομπής του Jimmy Fallon, το Lip Sync, με φιλοξενούμενους τους ακροατές του Pepper 96.6!

Pepper Xmas Party στο "Gazarte" - εικόνα 3

Στον πρώτο όροφο του Gazarte θα βρίσκονται οι παραγωγοί του Pepper 96.6 για το πιο … Pepper Dj Set των Χριστουγέννων! Ο δεύτερος όροφος μάς μεταφέρει στη λαμπερή δεκαετία του ’50, με ένα εκρηκτικό Rock n Roll πάρτυ με τους Jitterbugs και την χορευτική ομάδα Rolling Foxes, για χορό μέχρι τελικής πτώσης. Στη συνέχεια, ο Petro Eco βάζει φωτιά στα decks με ένα σύγχρονο Swing Dj Set.

Περισσότερες πληροφορίες

Πάρτι Pepper 96,6

  • Χριστουγεννιάτικα

Το μουσικό μέρος του «τριώροφου» πάρτι του αγαπημένου Ρ/Σ έχει θέμα «Αγόρια στο Σπίτι». Συμμετέχουν οι Leon, Moa Bones, Monsieur Minimal, Maraveyas, Μάρκος Κούμαρης, Δημήτρης Σαμόλης, Στάθης Δράκος, Γιώργος Παπαγεωργίου και Gaultier Velissaris.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.