Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα: Καλοκαίρι ακόμα... αντί στον Κήπο, μέσα!

Μπορεί να είναι "Καλοκαίρι ακόμα..." όμως λόγω του (κατ' ευφημισμόν) άστατου καιρού η ομότιτλη σημερινή συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στον Κήπο του Μεγάρου, μεταφέρεται στην Αίθουσα Χρ. Λαμπράκης.

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα: Καλοκαίρι ακόμα... αντί στον Κήπο, μέσα!

Μπορεί να είναι "Καλοκαίρι ακόμα..." όμως λόγω του (κατ' ευφημισμόν) άστατου καιρού η ομότιτλη σημερινή συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στον Κήπο του Μεγάρου, μεταφέρεται στην Αίθουσα Χρ. Λαμπράκης. Κορύφωση μιας πολύ πετυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας που ξεχωρίζει από την αλήθεια και την ποιότητα της μουσικής του Δημήτρη Παπαδημητρίου με τη σφραγίδα της ερμηνείας της φωνής της Φωτεινής Δάρρα.

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα: Καλοκαίρι ακόμα... αντί στον Κήπο, μέσα! - εικόνα 1

Τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους μέσα στα χρόνια και σηματοδοτούν την όμορφη εποχή της ελληνικής μουσικής, αλλά και την καινούργια εποχή των δυο καλλιτεχνών και θα ακουστούν σε αυτή τη συναυλία που λέει όχι στο χειμώνα εντός μας. "Καλοκαίρι ακόμα" μας λεν οι δύο καλλιτέχνες και μιλούν για το αιώνιο καλοκαίρι του τραγουδιού που πεισματικά αντιστέκεται σε κάθε επίβουλο χειμώνα. Δημήτρης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα: δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και μια επιλογή από λίγα τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα (από τον Κήπο στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης)

  • Ελληνική

«Καλοκαίρι ακόμα…»: τελευταία πανσέληνος με τους δύο καλλιτέχνες σε δικά τους τραγούδια καθώς και σε κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

29/09/2022

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.