Party του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας" στο Island

Mουσική βραδιά / Disco party στο "Private House" του Island την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του διάσημου DJ Claude Challe από το Buddha Bar Paris και του Έλληνα DJ “Dimi El” από το Dubai Buddha Bar. Με έκτακτη συμμετοχη της Ζωής Τηγανούρια σε τραγούδια που έχει μελοποιήσει για το Buddha Bar.

Party του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας" στο Island

Mουσική βραδιά / Disco party στο "Private House" του Island την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του διάσημου DJ Claude Challe από το Buddha Bar Paris και του Έλληνα DJ “Dimi El” από το Dubai Buddha Bar. Με έκτακτη συμμετοχη της Ζωής Τηγανούρια σε τραγούδια που έχει μελοποιήσει για το Buddha Bar.

Party του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας" στο Island - εικόνα 1

Η Πρόεδρος του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» κα Λιάνα Σκουρλή και το Διοικητικό Συμβούλιο διοργανώνουν μουσική βραδιά / Disco party στο "Private House" του Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας (Βάρκιζα) με την συμμετοχή του διάσημου DJ Claude Challe από το Buddha Bar Paris και του Έλληνα DJ “Dimi El” από το Dubai Buddha Bar που θα έλθουν ειδικά για τη βραδιά. Εκτακτη συμμετοχη η σολίστ ακορντεόν και συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια σε τραγούδια που έχει μελοποιήσει για το Buddha Bar. Το ίδιο βράδυ θα υπάρχει και έκθεση πορτρέτων της Μαρία Κάλλας από τη ζωγράφο Ιωάννα Ευθυμίου.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή των παρευρισκομένων θα διατεθούν σε υποτροφίες για την ολοκλήρωση των σπουδών ταλαντούχων παιδιών που φοιτούν σε Μουσικά Ωδεία / Σχολές στην Ελλάδα και για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44. Το εγχείρημα του Συλλόγου, Μουσείο "Μαρία Κάλλας" αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό πλεονέκτημα για την Αθήνα και την Ελλάδα, όπου εκτός από νέος φάρος πολιτισμού θα συμβάλλει στη μουσική παιδεία και εκπαίδευση, παρέχοντας υποτροφίες στους οικονομικά αδύναμους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης, που είναι η διευθύνουσα αρχή του Μουσείου.

Προσκλήσεις (€ 35 κατ' άτομο) για την εκδήλωση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Κωνσταντίνου 33-37, Αθήνα, στα τηλέφωνα (+30) 6972 440 669, (+30) 6972 102602, 210 5200562 ή με ονομαστική κατάθεση στο λογαριασμό του Συλλόγου. EUROBANK ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0341 14 0100845190 IBAN : GR9002603410000140100845190

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

04/10/2022

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Όπερα και τρανς ορατότητα: παραιτήθηκε η σύμβουλος παραγωγής της "Στρέλλα", Κάθρην Ράιλυ

Η επιλογή ενός cis άντρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παραγωγής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ,, σε σκηνοθεσία Γ. Κουτλή, αναδεικνύει νέους προβληματισμούς για ζητήματα ορατότητας και συμπερίληψης της τρανς κοινότητας.

Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.

Ένα Πορτρέτο του Συνθέτη Περικλή Κούκου στο Ωδείο Αθηνών

Το Ωδείο Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά πορτρέτων επιφανών συνθετών της εποχής μας με τη σκυτάλη να παίρνει ο Περικλής Κούκος.

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ παρουσιάζουν ένα γεμάτο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος φέρνει μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, την ισότιμη συμμετοχή και την προαγωγή της συνεργασίας.