Βλέπω το Θάνατό σου 6: Δεσμοί Αίματος

1,5

Ένα σαρδόνιο gorefest με μακάβριο χιούμορ, αλλά και αφελέστατη πλοκή που οφείλεις να μην το πάρεις σοβαρά για να περάσεις στοιχειωδώς καλά. | Powered by Uber.

Βλέπω το Θάνατό σου 6: Δεσμοί Αίματος

Άλλο ένα πάλαι ποτέ δημοφιλές horror franchise… ανασταίνεται, φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτεί την απήχηση που γνωρίζουν έτερες αναβιώσεις, όπως χαρακτηριστικά συνέβη με τα πρόσφατα ρίκουελ του "Scream". Υπό αυτήν έννοια, εδώ το βασικό εύρημα του "Βλέπω το Θάνατό σου" επιστρέφει δριμύτερο, καθώς μια νεαρή γυναίκα διαπιστώνει πως έχει την ικανότητα να προαισθάνεται το τέλος των συγγενών της, έτσι πρέπει να βρει τρόπο να τους σώσει.

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς είναι, στον πυρήνα του, ένα ακριβό b-movie, αφού κατά βάση στήνει ένα γενναιόδωρα αιματηρό, καρτουνίστικο gorefest, σε επίπεδα σοκ που ξεπερνά μόνο το "Substance". Παραδόξως, σε αυτό οφείλει μέρος της ψυχαγωγίας του, αφού η αίσθηση του εξωφρενικού χιούμορ που κυριαρχεί είναι στο μάξιμουμ σαρδόνια. Υπό αυτή την έννοια, είναι κρίμα που η αφήγηση σοβαρεύει εντελώς αταίριαστα, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί τεμπέλικα μια επιεικώς αφελής εξήγηση της πλοκής. Παράπλευρη ωφέλεια, η ευκαιρία που δίνεται στον εμβληματικό Τόνι Τοντ για μια τελευταία εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2025. Διάρκεια: 110΄. Διανομή: Tanweer.

Περισσότερες πληροφορίες

Βλέπω το Θάνατό σου 6: Δεσμοί Αίματος

Final Destination: Bloodlines
1,5
  • Τρόμου
  • 2025
  • Διάρκεια: 110 '
  • Ζακ Λιπόβσκι

Μια γυναίκα διαπιστώνει πως έχει την ικανότητα να προαισθάνεται τον άμεσο θάνατο των συγγενών της, έτσι ξεκινά μια μάχη με το χρόνο ώστε να τους προστατεύσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αυτές είναι οι υποψήφιες για Χρυσές Σφαίρες ταινίες που μπορούμε να δούμε στη Nova

Τα κινηματογραφικά φαβορί της 83ης τελετής θα δούμε στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
15/12/2025

10 περιπτώσεις στις οποίες ο Άγιος Βασίλης ήταν πραγματικά "λέρα"

Συγκεντρώσαμε σε μία λίστα μερικές από τις φορές που ο καλοσυνάτος άντρας μας έχει απογοητεύσει στη μεγάλη οθόνη.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 18/12

Άλλο ένα ταξίδι στην Πανδώρα του Τζέιμς Κάμερον, η Σίτνεϊ Σουίνι και η Αμάντα Σέιφριντ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

To PLEASURE & DISOBEDIENCE επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο CYPHER

Art films, exploitation films, ντοκιμαντέρ, εργαστήρια πειραματικού βίντεο και άλλα καινοτόμα φορμά έρχονται σε πρώτο πλάνο στη φετινή διοργάνωση.

Ταινίες με σασπένς που βλέπουμε στους κινηματογράφους (11-17/12)

Απαγωγές, απρόβλεπτες καταστάσεις και τραγικές εξελίξεις θα βρείτε στις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα.

Νεφέλη Γκαμπάντ, ποια είναι τα highlights του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Η επιμελήτρια και προγραμματίστρια του φεστιβάλ μας προτείνει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε λίγο πριν το φινάλε.

Οι μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 38ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Τρία διαφορετικά masterclasses από τον κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Καλιοδήμο και τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Μενέλαο Κυρλίδη και ξεχωριστές προβολές στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.