Τρελή Από Έρωτα - Μπρίτζετ Τζόουνς: Η Επιστροφή

1,5

Λίγες πνευματώδεις ατάκες και δυο-τρεις σύντομες παρουσίες γνωστών σταρ δεν μπορούν να νοστιμίσουν την ξαναζεσταμένη συνταγή μιας κάποτε ευρηματικής ρομαντικής κομεντί.

Τρελή Από Έρωτα - Μπρίτζετ Τζόουνς: Η Επιστροφή «Τρελή από Έρωτα - Μπρίτζετ Τζόουνς: Η Επιστροφή»

Ένα τέταρτο του αιώνα μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή της, μία από τις εμβληματικότερες ηρωίδες της σύγχρονης λαϊκής γυναικείας λογοτεχνίας (chick lit) επιστρέφει για τρίτη φορά. Και πάλι μπερδεμένη ανάμεσα σε δύο άντρες (κι ένα φάντασμα), και πάλι μπερδεμένη με όλους και με όλα: έχοντας χάσει το σύζυγό της Μαρκ τέσσερα χρόνια νωρίτερα, η Μπρίτζετ Τζόουνς έχει κλειστεί στον εαυτό της, προσπαθώντας, χωρίς μεγάλη επιτυχία, να μεγαλώσει σωστά τα δυο μικρά παιδιά της. Η γνωριμία της με έναν πολύ νεότερό της άντρα, όμως, θα γίνει η αφορμή να ξαναδεί τη ζωή με καινούργια μάτια.


Η ξαναζεσταμένη συνταγή μιας κάποτε ευρηματικής ρομαντικής κομεντί έχει πλέον μπαγιατέψει, επαναλαμβάνοντας ξεπερασμένα γκαγκ με… πιπεράτο περιεχόμενο. Οι χιουμοριστικές ατάκες πέφτουν βροχή, αλλά λίγες είναι πραγματικά πνευματώδεις, ενώ δυο-τρεις σύντομες παρουσίες γνωστών σταρ (κυρίως του Χιου Γκραντ και της Έμα Τόμσον) δεν μπορούν να νοστιμίσουν το απόλυτο déjà vu. Ακόμα και η πρώην ακαταμάχητα χαριτωμένη Ρενέ Ζελβέγκερ είναι πια μια κινούμενη πόζα, ο ορισμός του αμήχανου overacting.  

Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία. 2025. Διάρκεια: 124΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Τρελή Από Έρωτα - Μπρίτζετ Τζόουνς: Η Επιστροφή

Bridget Jones: Mad About the Boy
1,5
  • Κομεντί
  • 2025
  • Διάρκεια: 124 '
  • Μάικλ Μόρις

Έχοντας χάσει το σύζυγό της τέσσερα χρόνια νωρίτερα, η Μπρίτζετ Τζόουνς έχει κλειστεί στον εαυτό της, προσπαθώντας να μεγαλώσει σωστά τα δυο μικρά παιδιά της. Η γνωριμία της με έναν πολύ νεότερό της άντρα, όμως, θα γίνει η αφορμή να ξαναδεί τη ζωή με καινούργια μάτια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο 'Αχινός' του Χάρις Ντίκινσον είναι ένα ντεμπούτο γεμάτο οργή και τρυφερότητα

Μετά τα "Triangle of Sadness" και "Babygirl", ο ηθοποιός περνάει πίσω από την κάμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
22/10/2025

Κινηματογράφος με εισιτήριο €2 στη φετινή Γιορτή του Σινεμά

Η πιο αγαπημένη κινηματογραφική συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, σε όλα τα σινεμά της χώρας, όπου όλες οι ταινίες και όλες οι προβολές θα έχουν ενιαίο εισιτήριο στο δίευρο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου "Θόδωρος Αγγελόπουλος" περιμένει τις ταινίες σας

Το φεστιβάλ επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με διεθνείς συμμετοχές και ειδικά αφιερώματα στον κινηματογράφο.

Το Kino Athens 2025 τιμά τη Ντομίνγκα Σοτομαγιόρ

Η νέα ταινία της Χιλιανής σκηνοθέτιδας "Limpia" είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό στο Netflix.

Ελληνικό box office: Πόσοι θεατές σήκωσαν το "Νεκρό Τηλέφωνο 2";

Ο Ίθαν Χοκ επέστρεψε ως τρομακτικός "Αρπαχτής" και κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τη συνεργασία Τζούλια Ρόμπερτς - Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απογοήτευσε.

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε στη σωστή σειρά

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Mr. Scorsese" επιλέγουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του Αμερικανικού σκηνοθέτη.